Сакам да кажам/Сакам да прашам

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
blackadder-3-o.gif

Не знам зошто ми текна на сценава :zelen
Тогаш уште не беше Хаус овој Лори после се исчуручи...
Лори имаше дадено изјава дека ако траел Хаус уште малку, ќе полудел. Одвај го поднесувал ликот :) Колку треба да си скизо за да глумиш лик кој што те вади од такт 10 години?

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Лори имаше дадено изјава дека ако траел Хаус уште малку, ќе полудел. Одвај го поднесувал ликот :) Колку треба да си скизо за да глумиш лик кој што те вади од такт 10 години?

Таква е професијата а мотивацијата ваљда ја пронашол во мрсните чекови :kafe пошто едно време беше бр.1 серија во светот.
Занаетот го испече во Црната змија, добра припрема за Хаус му беше тоа :pusi
Се напраи богаташ а не го зеде Болдрик во Холивуд, да му помогне на другарчето, ццц :nah ќе му најдеа некоја улога споредна во Хаус нешто британски пациент некој ова она...

• Ми се допаѓа
Реакции: Tantara

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Има сега и албум извадено, некои блузови џезови нешто. Добро е, не е лошо. Не е нешто посебно ама не е лошо.

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
t79072.gif
t7320.gif
t8024.gif
Луѓенца, убаво да си поминете вечерва каде и да сте, со кого и да се, што и да правите. Ви посакувам само убави, позитивни, радосни моменти во новата година!
t3423.gif
t07015.gif
t07059.gif

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,158
1,133
Нека ве опкружи надежта, нека ве прегрне светлината.
Раните нека избледнат, а вашите срца нека ги прегрне добрината, љубовта и мудроста.
Искрена насмевка никогаш да не ги напушти вашите усни, а руменилото на здравјето – вашите образи.
Нека сите ваши желби станат реалност...
Среќна Нова Црнобели (party)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Среќна нова на членовите кои се наоѓаат од онаа страна на датумската граница и сеа се во 2016, (i know, there aren`t any but still) на Велгиденскиот остров (оној со големите глави шо ги викаат Мауи(party)) веќе пристигнала нова година :kafe

Среќно и весело ново вртење околу сонцето во 2016 АД :)

И како шо му рекол Ханибал Барка на брат му Хаздрубал коа му мрчел овај пошто се смрзнувале по планини наместо да си лежат во палата некаде - `или ќе пронајдеме пат или ќе си го створиме сами`(party)

Последна промена: