Јас бев нормално несериозна а се надевам дека не си ти сега сериозна со прашалникот!??Ова сериозно?
Мислам сериозно?
Јас бев нормално несериозна а се надевам дека не си ти сега сериозна со прашалникот!??Ова сериозно?
Мислам сериозно?
Грст жени??Тој твој грст на жени е само пола саат од еден работен ден во една родилна сала..дај не тропај глупости..Грст велиКажи ти кога си влегол во некоја гинеколошка установа??На крај краева, @diva orhideja имаш еден грст жени/девојки тука што ти одговорија каква е реалноста на породилно.
Штркот - Врапче = Ти имаш долг клунЈас ти викам ти не дочитуваш туку површински гледаш само
Нема што, во право си... Ама кој да му текне.Грст жени??Тој твој грст на жени е само пола саат од еден работен ден во една родилна сала..дај не тропај глупости..Грст велиКажи ти кога си влегол во некоја гинеколошка установа??
И шо? Ако сме само две или три секунди од нечиј работен ден, значи дека не сме ништо посебно битни?Грст жени??Тој твој грст на жени е само пола саат од еден работен ден во една родилна сала..дај не тропај глупости..Грст велиКажи ти кога си влегол во некоја гинеколошка установа??
Кои ти се тие повеќето..две жени од овде што се породиле ги мериш со стотини други породилки??Дај неправи глупи споредби, со две капки од морето ке дознаеш колкаве е тоа големо и длабоко?? Ако немаш и ти работа, подобро дајте некоја игра ке играме отколку да се препукуваме безвезе.Нема што, во право си... Ама кој да му текне.
Сите што идат натаму виделе многу помалку од оноа што го имаш ти видено. Ама затоа повеќето од нив имаат лошо искуство.
Не се препукуваме, дискутираме.Кои ти се тие повеќето..две жени од овде што се породиле ги мериш со стотини други породилки??Дај неправи глупи споредби, со две капки од морето ке дознаеш колкаве е тоа големо и длабоко?? Ако немаш и ти работа, подобро дајте некоја игра ке играме отколку да се препукуваме безвезе.
Дали ако двеста членови убаво си поминале тука на форумов, другите не заслужуваат добар третман или е небитно?Дали ако двеста жени убаво се породиле, 201-вата не заслужува добар третман и е небитна?