Евровизија

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
048 Без навреди, не сакам да ме сфатиш погрешно, но дали си слушнал друга песна од Nickelback сем оние неколку комерцијални? Не, воопшто не сличат на Никелбек.
Евровизијава престанав да ја следам пред 6-7 години затоа што е срање у боја. Ова не е натпревар на најквалитетната музика у Европа туку на најнеквалитетната. Ах да и апсурдната награда за победникот, победникот ја добива „честа“ да организира евровизија следната година. Ебате наградата. Не е ни приближно мотивирачки за да се створи дело за паметење.
Во ред тебе ако не ти е интересна , секој си има право на свое мислење ама остави ги тие што следат да си коментираат и да не бидат иритирани од вакви коментари.. едноставно не мора никој да ја посетува темава ако го нервира. поздрав :)

• Ми се допаѓа
Реакции: 048

Avona Vi

Истакнат Член
15 февруари 2012
493
630
93
Евровизијата стана катастрофа. не се бира квалитетна песна. како гласаат на евровизија? На соседите ќе им дадеш најмногу бодови без разлика дали песната е добра или не..

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Во ред тебе ако не ти е интересна , секој си има право на свое мислење ама остави ги тие што следат да си коментираат и да не бидат иритирани од вакви коментари.. едноставно не мора никој да ја посетува темава ако го нервира. поздрав :)
Не разбирам што им пречам на другите да си искажат свое мислење. Ах, да, не ја сакам евровизијата. Па добро де, не ставив нож на нечиј грклан ако реков дека за мене е срање евровизијата. Секој си има право на свое мислење;) (а и не мора да ги чита моите ако не сака)

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Не разбирам што им пречам на другите да си искажат свое мислење. Ах, да, не ја сакам евровизијата. Па добро де, не ставив нож на нечиј грклан ако реков дека за мене е срање евровизијата. Секој си има право на свое мислење;) (а и не мора да ги чита моите ако не сака)
па да знам дека "ќе хејташ" немаше ни да го читам..ако не ти е интересно не им попречувај на другите со твоите коментари.

The puss in boots

Староседелец
27 февруари 2012
221
147
1,043
28
Охрид
Па ќе испданат како Ѓоко д фиш. Можеби па знаат добро англиски.

А кога е евровизија?

хаха то шо викаш И фил лике а фиш :D ам иначе негде кон 20 и некој мај е евровизијата

• Ми се допаѓа
Реакции: Selma