Serie A & Coppa Italia, 2015/16

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Ок си паѓа често човекот, затоа позата изгледа дека е планирана. Се навикнал.
4410124_orig.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: existence and Altaïr

Io Sono

Староседелец
27 јуни 2015
422
431
673
A Galaxy far, far away...
Фелипе Мело, тешка будала...
Интер тешко дека ќе го издржи притисокот. Тимот е одличен ама за скудето ќе можат да се борат следната година. Малку да добијат на искуство треба, и да се навикнат еден на друг. Оваа година топ 3 е одлично, да се вратиме во ЛШ.

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Фелипе Мело, тешка будала...
Интер тешко дека ќе го издржи притисокот. Тимот е одличен ама за скудето ќе можат да се борат следната година. Малку да добијат на искуство треба, и да се навикнат еден на друг. Оваа година топ 3 е одлично, да се вратиме во ЛШ.
Има шанси и за титула Интер, со вакви Јувентус и Рома се` е можно :)

Io Sono

Староседелец
27 јуни 2015
422
431
673
A Galaxy far, far away...
Мали шанси. Јувентус ќе влезат во серија. Тешко се игра под притисок кога имаш екипи што те бркаат. Потребно е поголемо искуство. Друга работа е што Интер има многу тежок распоред во вториот дел, гостува кај Јувентус, Рома, Лацио, Фиорентина и Милан (и тоа е гости поради соодносот на публиката кога „се гостува“ на Сан Сиро). Од посилните екипи дома играме само со Наполи.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Да тој е ова. Една изгубија и одма плачки.
А јас што да кажам сто години од осмо место не можат да мрднат. Прав спартанец сум што се тиче навивање :zelen
Па сигурно, јас штета не сум како тебе ама знам како е да не ти победува тимот. А не тие изгубиле една и готово крај на светот. Никад нема да освојат. :)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Па нема нормално. Јувентус сега ко што си има следни кола со Болоња и Фросина има да ги стигне и да ги замине...
inter5ow.gif