Фан Клуб: Милан

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Значи утакмицава те моли да ја одиграш 1 и 3+? :)
Не, скоро открив една игра, ја има во спорт лајф мислам само. Милан е во гости, што значи х2 0-3. Или нерешено, или Милан да победи и да има до три гола највеќе. И добри се коеф за чудо.. Така ќе си ја пишам јас, ваљда нема да се истурат сега од голови. А има голема веројатност и нерешено да е, па ми одговара.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не, скоро открив една игра, ја има во спорт лајф мислам само. Милан е во гости, што значи х2 0-3. Или нерешено, или Милан да победи и да има до три гола највеќе. И добри се коеф за чудо.. Така ќе си ја пишам јас, ваљда нема да се истурат сега од голови. А има голема веројатност и нерешено да е, па ми одговара.
Ех па ти, зар толку не си сигурна па мислиш дека нерешено може да заврши? :)
Јас никогаш не сум играл двојна шанса, сега ете што кажа со таа игра ќе пробам, па ќе видиме. :)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Ех па ти, зар толку не си сигурна па мислиш дека нерешено може да заврши? :)
Јас никогаш не сум играл двојна шанса, сега ете што кажа со таа игра ќе пробам, па ќе видиме. :)
Можно е се со Милан, дури и да изгуби. Ако ги победија 4:1.
Јас сега само така си пишам, најубаво ми е. Не сум утнала тим, пример другите да победат што не сум ги пишала, ама головите ме за***ваат. Ете пред некој ден ги имав Реал 1х и 3+, а Јувентус 1х и 0-3 и обратно излегоа головите.
Тие па, арно Баерн им се падна да ги спушти на земја малце.

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Можно е се со Милан, дури и да изгуби. Ако ги победија 4:1.
Јас сега само така си пишам, најубаво ми е. Не сум утнала тим, пример другите да победат што не сум ги пишала, ама головите ме за***ваат. Ете пред некој ден ги имав Реал 1х и 3+, а Јувентус 1х и 0-3 и обратно излегоа головите.
Тие па, арно Баерн им се падна да ги спушти на земја малце.
Еј да, баш ми текна на тебе кога видов резултатите. Си викам не ја посакало среќа сега. Имаш право се е можно, затоа мислам дека најубаво само на голови. :)
Ако не се зезаат и играат убаво ќе победат, ама како што кажував нели, ептен ме нервира што на крај само играат. Некогаш касно ќе е, ќе примат 3 гола пред тоа па после играј колку сакаш. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп*

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Можно било да остане Балотели во Милан, во замена за Лопез кој би требало да оди во Ливерпул. :)