Епа сега слично нешто ќе се случи. Само да не се самоуверени како мене играчите, иначе ништо нема да направат.4:1 за Милан
Епа сега слично нешто ќе се случи. Само да не се самоуверени како мене играчите, иначе ништо нема да направат.4:1 за Милан
Нема шанса, тоа еднаш на две години се дешава.Епа сега слично нешто ќе се случи. Само да не се самоуверени како мене играчите, иначе ништо нема да направат.
Значи утакмицава те моли да ја одиграш 1 и 3+?Нема шанса, тоа еднаш на две години се дешава.
Не, скоро открив една игра, ја има во спорт лајф мислам само. Милан е во гости, што значи х2 0-3. Или нерешено, или Милан да победи и да има до три гола највеќе. И добри се коеф за чудо.. Така ќе си ја пишам јас, ваљда нема да се истурат сега од голови. А има голема веројатност и нерешено да е, па ми одговара.Значи утакмицава те моли да ја одиграш 1 и 3+?
Ех па ти, зар толку не си сигурна па мислиш дека нерешено може да заврши?Не, скоро открив една игра, ја има во спорт лајф мислам само. Милан е во гости, што значи х2 0-3. Или нерешено, или Милан да победи и да има до три гола највеќе. И добри се коеф за чудо.. Така ќе си ја пишам јас, ваљда нема да се истурат сега од голови. А има голема веројатност и нерешено да е, па ми одговара.
Можно е се со Милан, дури и да изгуби. Ако ги победија 4:1.Ех па ти, зар толку не си сигурна па мислиш дека нерешено може да заврши?
Јас никогаш не сум играл двојна шанса, сега ете што кажа со таа игра ќе пробам, па ќе видиме.
Еј да, баш ми текна на тебе кога видов резултатите. Си викам не ја посакало среќа сега. Имаш право се е можно, затоа мислам дека најубаво само на голови.Можно е се со Милан, дури и да изгуби. Ако ги победија 4:1.
Јас сега само така си пишам, најубаво ми е. Не сум утнала тим, пример другите да победат што не сум ги пишала, ама головите ме за***ваат. Ете пред некој ден ги имав Реал 1х и 3+, а Јувентус 1х и 0-3 и обратно излегоа головите.
Тие па, арно Баерн им се падна да ги спушти на земја малце.
Диегo Лoпез?Можно било да остане Балотели во Милан, во замена за Лопез кој би требало да оди во Ливерпул.