За пцуење на моменталното здравствоТемава е за здравство или за пцуење против моменталнава власт????
За пцуење на моменталното здравствоТемава е за здравство или за пцуење против моменталнава власт????
Па не раководам јас со здравството, владата назначува министер и владата може да го смени ако смета дека прави грешни чекори. Ерго владата е директно одговорна за секој настан поврзан со здравството.Темава е за здравство или за пцуење против моменталнава власт????
Твое мислење, а јас си го кажувам моето и не се обидувај да ми го смениш ...исто и јас нема да трошам зборови за да ти контрирам.За пцуење на моменталното здравство
Што и да кажеш јас повторно ке се произнесам..ЗАдоволна сум од здравството за разлика од претходните години и се надевам дека уште ке напредуваат во сите сфери што е поврзано со услуги, кадар, објекти идр.Па не раководам јас со здравството, владата назначува министер и владата може да го смени ако смета дека прави грешни чекори. Ерго владата е директно одговорна за секој настан поврзан со здравството.
Нејќе он СТАВ, сака политика да меша...@diva orhideja никој не се обидува да ти го смени мислењето, прифатете веќе еднаш дека немаат сите исто мислење како вас и нормално е да има спротиставени ставови па и р`чкања сѐ додека не се премине кон лични навреди. Оти да не му контрираш? Покажи му дека твојот став е подобар од неговиот
За кој објект поточно мислиш, кога е уништен, како и зошто?Веќе постоеше фин, релативно нов, среден и добро опремен објект со можност за целодневна нега на деца, доаѓаа од цела мкд по 10-14 дена на терапии и да се надишат чист воздух, многу убаво пошумено место покрај самата плажа имаше и паркче за мали деца и игралишта за фудбал, баскет, маси за пинг понг, физикална и што све не.
Скопје не е место за лечење на деца со респираторни проблеми, тој факт мислам дека е разбирлив и за рандом фикус.
Ако нешто веќе постоело и се укинало па дури и урнало, а сега местото е власништво на ботови од власта - веројатно вината треба да се бара на една од месечините на Марс, да речеме на Фобос.
Таа болница во Охрид е ставена под клуч поради огромните милионски загуби што ги направија, нерентабилно работење, неисполнет капацитет.Затварањето на болницата не остави ниеден вработен на улица а децата кои имаа потреба за лекување беа пренасочени во болницата св.Еразмо.http://www.porta3.mk/poraneshnata-detska-bolnica-vo-ohrid-hotel/
Веројатно градено во осумдесеттите според стилот, за мкд услови џигит нова, а реално беше одлично опремена за овдешни услови, имаше деца од цела македонија, имаше специјални машини за асматичари и што све не.
А сега ја купил камчеф некој лик од ордата на пастирот и началничето...