Лига на Шампиони и Лига Европа 2015/16 & 2016/17

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ништо од англиските утакмици за ЛЕ. Челзи, Арсенал и Сити одат понатаму, само Јунајтед паднаа во ЛЕ.

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ццц овие Рома еј, каква смрдлива екипа се значи. Со 0:0 отидоа понатаму еј, и овие Барселона па глумат нешто наместо да им ја пуштеа утакмицата на Баер, барем ќе гледавме екипа која игра фудбал, а не овие скапанициве мрзливи. И тоа Бате, Мате, Тате, милион шанси промашија ненормалните.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Рома имаат голман од Арсенал, затоа продолжија понатаму :zelen
Имаш право можно е до тоа да е. :)
Сериозно иначе, не се замараше толку Шчезни или како и да се пишува. Едноставно си ја подаваа на средина од терен топката. На вакви утакмици телевизори се кршат. :)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Мислев дека Исус ќе даде гол ама имаше една асистенција, Фламини за малку, невообичаено за Арсенал од 5 шанси 3 гола (сите три Жиру) се има дешавано како лани со Свонси од 20 шанси да не дадат гол (party)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Венгер ги остави да играат грците за да не се затворат скроз. Изгледа конечно се оправува стариот и му текнува дека бункераши не се тепаат со ракометни тактики. Истото им го направи и на Сандерленд некни и тепаше со 3-1 и покрај паднатиот морал после автоголот на Жиру.

Инаку, Жиру прв хет трик во Арсенал.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Венгер ги остави да играат грците за да не се затворат скроз. Изгледа конечно се оправува стариот и му текнува дека бункераши не се тепаат со ракометни тактики. Истото им го направи и на Сандерленд некни и тепаше со 3-1 и покрај паднатиот морал после автоголот на Жиру.

Инаку, Жиру прв хет трик во Арсенал.

Сандерленд имаа идеја барем, правеа акции, дури ботот Борини прва минута излезе сам пред Чех (среќа шо не беше Дефо:zelen), овие грчиштата одеа на грешка чекање, демек имаат два гола фора...и после на 0-2 скроз се изгубија, немаа резервен план...

А М.Ј. пак нека го бркаат Мојс :kafe

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Добро е што тепаа Арсенал, сепак подобро е нив да ги гледам отколку Олимпијакос. Ене ги Рома што ако поминаа кога ќе биде очобол да ги гледаш нив, освен ако не се паднат со некој што ќе ги отвори јако. Исто така и Гент, кои се па тие Гент? Сериозно не ги знам. :)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
@Outrider сепак не може да се паднат Ливерпул и Јунајтед. Можеби после ако се сретнат, ама сега не. Првите од групите во ЛЕ и подобрите од третите во ЛШ ќе играат против вторите од ЛЕ и послабите трети од ЛШ. :)
Значи можни противници на Ливерпул и Јунајтед од подобриве тимови би биле: Дортмунд, Фиорентина, Севиља, Валенсија. Другите се за никаде.
Ливерпул - Јунајтед нека биде финалето. :zelen