Дејвид го имаш додадено во пријатели?
Да го имав, од шо че му солев памет на Избраниот ќе ме блокираше и ќе требаше да правам n- акаунти за да му турам во црпката што формација и играчи да избира(ше) во Јунајтед.
Дејвид го имаш додадено во пријатели?
Шта речи...ништо чудно. Број на пчели кај друга другарка 5000 пчели.Дејвид го имаш додадено во пријатели?
Една другарка ми има соопштено дека имала 1400 френдој на фејсбук, i still can`t wrap my head around that Како е физички можно да се оствари било каков контакт со толку раја... јес` да неам фејсбук ама или ништо не сфаќам или нешто не е во ред...
Шта речи...ништо чудно. Број на пчели кај друга другарка 5000 пчели.
Јас сум скромничка 300 околу таа бројка. Не се лошо и не боцкаат.
ПрифаќамКолку пријатели имате на Facebook? Дали сакате да ширите познанства и да додавате и непознати или пак се држите строго до оние кои ги знаете и во реалност? Дали ако ви стигне покана за пријателство од непозната личност, ја одбивате или прифаќате?
Не можам да ти се изначудам колку и веруваш во тоа што пишува.Бреј кај ги најде тие 1400 следачи или ти толку следиш?
Мене ме следат 6 од кои 4 се гледаат ама тие двајца никако да дознаам кои се
Инаку имам 166 пријатели од кои непознати ама баш непознати ми се околу 10, а имам и еден поп си го запознав летово па не знам во кои да го сместам во познатите или непознатите, друго се ми е од факултет 90%, од овој форум и други социјални мрежи.
Па не е трол вајдаНе можам да ти се изначудам колку и веруваш во тоа што пишува.
една финта си правам ако сакаш ќе ти ја кажам, а доколку сакаш јас и ти ќе станеме пријатели, јас сум дружељубива личностБреј кај ги најде тие 1400 следачи или ти толку следиш?
Мене ме следат 6 од кои 4 се гледаат ама тие двајца никако да дознаам кои се
Инаку имам 166 пријатели од кои непознати ама баш непознати ми се околу 10, а имам и еден поп си го запознав летово па не знам во кои да го сместам во познатите или непознатите, друго се ми е од факултет 90%, од овој форум и други социјални мрежи.
Може нема проблем мислам за пријатели ама за да следам толку луѓе или да ме следат не сакам баш ја се нервирам што тие двајца не можам да дознаам кои сеедна финта си правам ако сакаш ќе ти ја кажам, а доколку сакаш јас и ти ќе станеме пријатели, јас сум дружељубива личност