Дали сте задоволни од нашето здравство?

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
  • Ми се допаѓа
Реакции: malo and Outrider

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Од секогаш тоа било така ,па еве земи пример , кај доживотњаци во Шутка храната е на многу високо ниво , не сум ја пробал али во споредба со болнициве е неспоредливо ,а и условите за престој !!
Па секоја 3та неонка трепка во болница па каде е храната ?!

Dolce<3<3<3<3

Нов член
5 ноември 2015
5
1
1
36
Од нашето здравство ама воопшто не сум задоволна како и повеќето од тука. Докторите си играат курташак (со извинение) со народот, па тие таму одат од мука а не од арно, тие уште толку ќе ги разболат. Све што е останато во оваа земја све е шкрт..

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Конечно Македонија после 50 години има нова модерна детска болница за белодробни заболувања...морам да го искажам задоволството и среќата што се исфрлија оние ужасни дрвени бараки кои делуваа толку језиво, како куќа на стравот беа, а таму лежеа и се лекуваа мали дечиња...болницата е прекрасна(y)0009.gif

• Ми се допаѓа
Реакции: corki and ●Untouchable°

rain-bow

Истакнат Член
21 ноември 2014
174
79
338
Искрено не сум задоволна. Прво и основно треба сам да си дадеш дијагноза што како ти е, па после тоа да те лечат. Или пак ќе ти дадат сосем погрешна дијагноза, што ама баш никаква врска нема со твојот проблем, ќе те напнат максимално. Ќе отидеш со проблем, и само зошто си млад ти викаат ништо не ти е иако си имаш мака.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Курафте техника, да живее пастирот!
Детска болница за белодробни заболувања, прилично добро опремена и со солиден персонал за овдешни стандарди имаше на охридското крајбрежје, во месноста позната како `Синдикални` или така нешто... ја затворија и демолираа а локацијата ја купил `началниче` Мијалкоф и некои ликови блиски до него пошто е на самиот брег на езеро, практично на плажа.

Значи 7-8 години немало таква болница, али сеа ќе има во Скопје, пази болница за белодробни заболувања за деца во најзагадениот град ВО ЕВРОПА вс. на чист воздух надвор од Охрид на брег на езеро.

Врати се Пол Пот, се ти е простено!

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Курафте техника, да живее пастирот!
Детска болница за белодробни заболувања, прилично добро опремена и со солиден персонал за овдешни стандарди имаше на охридското крајбрежје, во о месноста позната како `Синдикални` или така нешто... ја затворија и демолираа а локацијата ја купил `началниче` Мијалкоф и некои ликови блиски до него пошто е на самиот брег на езеро, практично на плажа.

Значи 7-8 години немало таква болница, али сеа ќе има во Скопје, пази болница за белодробни заболувања за деца во најзагадениот град ВО ЕВРОПА вс. на чист воздух надвор од Охрид на брег на езеро.

Врати се Пол Пот, се ти е простено!
Дали по тебе требаше да се остават старите хорор бараки??? Немаш деца и затоа се исмеваш на ваков објект..болницата во нас.Козле постои 50 год. и сега конечно доби нов објект на постоечкото место.Болницата за белодробни заболувања и туберкулоза во Јасен, позната како Македонски Шварцалд е исто реновирана и исто уште многу други објекти....Ништо нема да ме чуди дека еден убав ден и во Охрид ке има нови убави здравствени установи..Лека полека, неможе се оддеднаш...вистината е таа а зајадливоста и цинизмот е пролазен.

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable° and corki

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Дали по тебе требаше да се остават старите хорор бараки??? Немаш деца и затоа се исмеваш на ваков објект..болницата во нас.Козле постои 50 год. и сега конечно доби нов објект на постоечкото место.Болницата за белодробни заболувања и туберкулоза во Јасен, позната како Македонски Шварцалд е исто реновирана и исто уште многу други објекти....Ништо нема да ме чуди дека еден убав ден и во Охрид ке има нови убави здравствени установи..Лека полека, неможе се оддеднаш...вистината е таа а зајадливоста и цинизмот е пролазен.
Дај не зезај, не можело се` одеднаш. Овие се доказ дека преку ноќ може одеднаш да ти начукаат споменици во двор, да ти исечат цела една зелена површина во универзитетски кампус, да стаат тараби на најпрометната улица со цел да сменат стиропор фасада. Не ги праи толку неспособни. :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: MoonFairy and malo

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Дај не зезај, не можело се` одеднаш. Овие се доказ дека преку ноќ може одеднаш да ти начукаат споменици во двор, да ти исечат цела една зелена површина во универзитетски кампус, да стаат тараби на најпрометната улица со цел да сменат стиропор фасада. Не ги праи толку неспособни. :zelen
Темава е за здравство или за пцуење против моменталнава власт????