Сакам да кажам/Сакам да прашам

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
:rofl Ептен се сетиле. Жити мајка, не почнувај.
Е што сега, па ете гледаш или при очи сакаш со сила слеп да се правиш!??
Да не сакаш да чекаме СДСМ да им текне да реновираат???

Штом не те интересираат значи не веруваш.
Што ти значи дали јас верувам или не??

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Е што сега, па ете гледаш или при очи сакаш со сила слеп да се правиш!??
Да не сакаш да чекаме СДСМ да им текне да реновираат???
Не знам зошто мене ми спомнуваш партии, јас убаво ти кажав дека подеднакво го третирам секој кој што стапнал во собрание и во влада последните 25 години. Не е муабетот кого ќе чекаме туку муабетот е дека ова целото има задни намери и грижата за студентите е целосно засенета од желбата да се покаже пред народот дека студентите за џабе протестираат и зборуваат дека владата не се грижи за нив. Големи тикви реновирале дури еден блок, да не им се шинат рацете од потпишување документи за одобрување средства. Слава им.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Не знам зошто мене ми спомнуваш партии, јас убаво ти кажав дека подеднакво го третирам секој кој што стапнал во собрание и во влада последните 25 години. Не е муабетот кого ќе чекаме туку муабетот е дека ова целото има задни намери и грижата за студентите е целосно засенета од желбата да се покаже пред народот дека студентите за џабе протестираат и зборуваат дека владата не се грижи за нив. Големи тикви реновирале дури еден блок, да не им се шинат рацете од потпишување документи за одобрување средства. Слава им.
Дали имаат задни или предни намери, дали сето тоа е да се покажат пред народот....БИТНО е дека прават, тоа е факт и тоа гледај го а не дали ќе шинеле раце или дрн дрн...неможеш да им го порекнеш направеното а рчки можеш да наоѓааш, твој проблем.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Дали имаат задни или предни намери, дали сето тоа е да се покажат пред народот....БИТНО е дека прават, тоа е факт и тоа гледај го а не дали ќе шинеле раце или дрн дрн...неможеш да им го порекнеш направеното а рчки можеш да наоѓааш, твој проблем.
Еве нека е убаво што го направија, кажи ми сега кој ќе плаќа за промаја, а кој за реновирана соба?

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Еве нека е убаво што го направија, кажи ми сега кој ќе плаќа за промаја, а кој за реновирана соба?
Дај не заебавај веќе, доста е...како ја почна, ќе прашаш и дали ќе наплаќаат на парагон блокче или на фиксална каса:)

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Не не... ова не само што има популистичка заднина, најтрагично е што гнидиве испробуваат да го поделат буквално општествово на „за“ и „против“ нив. Со тоа што погоре го спомна @existence, тие свесно сеат раздор во единственото нешто што остана сплотено колку толку. Никој со чиста мисла не би средувал само едно крило од една зграда, а притоа да гради 10тина други во центарот на градот. Ова има многу повеќе само од сензација и покажување дека нешто „градат“. Се работи за подлост на најнизок можен ранк.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Вистината е таа, почна реновирањето и дај боже да се заврши што побрзо и се разбира поквалитетно.Направија, прават...многу нормално дека ке се фалат.
Што не се пофали некој друг пред некое нивно ново изградено или реновирано дело, НЕМА...епа ќе се сликаат бе човек..ИМ СЕ МОЖЕ.....а на кој му е криво нека пукне од мака.
Гледај ја вистината пред себе со факти а дали Дива орхидеја смрди, прди или е тролична, тоа нема да измени ништо.

Секој има право да се слика пред своите дела...е сега некој што нема работа нема да гледа што направиле поради љубомората и злобата што ја носат во себе, туку ќе гледаат само да им најдат некоја мана, фалинка...болест е тоа, тешка ментална болест.

Кои свои дела боту? Парите во буџет се пари на граѓаните. Случајно ближат избори па сега ќе реновирале четврт дом за да ги сместат на поудобно партиските подмладоци од прибилци и смилево.
Друга ствар, партски агитации не.
На изливите на дебилана не можам да се навредам, тоа е исто како да се навредам дека врабецот лета (во случајов партискиот бот куца срања на тастатура) ама партиски агитации се веќе претерани.