Сакам да кажам/Сакам да прашам

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Италијанскиот писател Примо Леви запишал: Секогаш ќе има расипани свињи.Чудовишта се тие што стојат и гледаат.
Поука од ова е : невини нема, иако сте уверени дека стоите настрана од сите збиднувања, вие сте соучесник и директен виновник.
Злото треба да се препознае на време и да му се спротиставиш, оти кога ќе земе залет, цената на неговото застанување ќе биде огромна и застрашувачка.
Премногу ги има тие што стојат и гледаат.
Ние станавме друштво на чудовишта!

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
СДК на средно Водно се сончам во очи на зимата....сабота е убава кога не си на работа...башка и има рима :)
Сеуште е есен, студот е лесен....мило ни е што си на Водно и ти посакуваме да ти биде згодно...и кога врне убава е сабота а ти не си на работа....има рима ама најди некоја што ќе го прима;)

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Сеуште е есен, студот е лесен....мило ни е што си на Водно и ти посакуваме да ти биде згодно...и кога врне убава е сабота а ти не си на работа....има рима ама најди некоја што ќе го прима;)
Вицкаста си ти такав сам и ја зато сам те душо заволео ја...ајдемо у планине јер тамо нема зиме

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Вицкаста си ти такав сам и ја зато сам те душо заволео ја...ајдемо у планине јер тамо нема зиме
И после на неа не и биле само стапови у глава :D Мене на пример никогаш не би ми текнало да пишам некоја шо ќе го прима ..

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Сретнав денес во Џамбо на касата една школска со мажот и бебето и си реков: Да земам еден поклон да и дадам за бебенцето сепак прв пат го гледам нема смисла со празни раце, а она и така си е на каса па да го плати :D

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Сретнав денес во Џамбо на касата една школска со мажот и бебето и си реков: Да земам еден поклон да и дадам за бебенцето сепак прв пат го гледам нема смисла со празни раце, а она и така си е на каса па да го плати :D
Што му купи?

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Отвоρи @Aristokrat E поρтите, неκа те замаρаат дρугаρите. Аκо есен е надвоρ κочан ладно е.
Доста одмаρаше, Водно супеρ ти беше ама .. Биди феρ пρијателе стопли ги дρугаρите : )
Ај да се вмешам и ја со ρимава :D
Имајте убав ден

Последна промена: