Си дозволил Скопје премногу да ти влезе во животот. Се надевам уште те држи либертаријанскиот духЖивеам брзо.
Си дозволил Скопје премногу да ти влезе во животот. Се надевам уште те држи либертаријанскиот духЖивеам брзо.
Држи уште. Не се давам на властите. Влезе Скопје во мене, Јас во него, се јадиме засега. Кој прв ке попушти.Си дозволил Скопје премногу да ти влезе во животот. Се надевам уште те држи либертаријанскиот дух
Повели прочачкај Нови ликови, нови дискусии, старите сѐ помалку нѐ има... и така некако : )Држи уште. Не се давам на властите. Влезе Скопје во мене, Јас во него, се јадиме засега. Кој прв ке попушти.
Туку, шо има ново тука? Со години не сум бил.
Немам многу време, нека шибаат младите, на нив останва светот. На старите време е да напуштат терен Со години не сум се видел со ни еден од старите. Изгледа ептен на различни места се движиме. Ако видиш некои од нив, поздрави ги.Повели прочачкај Нови ликови, нови дискусии, старите сѐ помалку нѐ има... и така некако : )
Ако уште се движиш кај што се движевме веројатно ќе се видиме. Ако ме видиш слободно довикни, ќе мавнеме по една кригла или барем по едно кафематско кафеНемам многу време, нека шибаат младите, на нив останва светот. На старите време е да напуштат терен Со години не сум се видел со ни еден од старите. Изгледа ептен на различни места се движиме. Ако видиш некои од нив, поздрави ги.
Периодов сум куча посо. Спијам до 12 и после на работа до 10 вечер. Често сум во Децата од нашата улица на ленинова после работа. Ама пиши ми, можиме после или пред работа да пиеме пиво.Ако уште се движиш кај што се движевме веројатно ќе се видиме. Ако ме видиш слободно довикни, ќе мавнеме по една кригла или барем по едно кафематско кафе
а ова врска нема со тематаВистинското машко носи подароци на неговата девојка без причина , по налог на срцето .
Останатите - по налог на календарот ...