не разбирате оваа е кампања да се искочи од дома пешки да се прошета да се видат спомениците, дупките по улици, да се види како свети сијалица во некои владини / админстративни сијалици а нема улично осветлување.
Подобро кажи леб со воздух и уште илјада тракатанци внатре за нараснување ..офф леле кој леб ке покачи како воздух е 300 грама едвај има а го викаме кило леб
Најверојатно ни одговара таа ценаОК, само кај нас во оваа држава не му текнува на некој да организира протест против високата цена.. -.-
Зошто, јас Жданец со велосипед го искачував, лесно е како мочање.Па не возете бе ако ви е скапо.
Зошто со велосипед не одите на работа? Испод част ви е?
Јас ептен на планина сум, иначе се со точак би идел.
Мхм, ама лани тоа време беше екот на предизборието. Годинава, нема избори нема ни излегување во пресрет на граѓаните Не дека не е секој ден Велигден, туку нема секоја година избориДа не ви е во мисла Ставрески кажа дека мерки како лани нема да се превземаат.
Ако ви текнува во март или април не сум сигурна кога се качија цените, Владата донесе одлука бензините да се намалат по 4 денари а дизел-горивото за 2 денари.
Тогаш Ставрески се петелчеше дека буџетот им се намалил за 10 милиони евра, ама дека во пресрет на граѓаните излегле. Ми се чини дека околу 4 месеци траеше тоа.
Оваа година ќе се сликаме.
Епа не е секој ден Велигден де.