Собиранки.... (договарање - тука)

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
https://www.facebook.com/events/974986752565712/
Ајде на дискусија за ѕвездите и вселената утревечер, баталете кафиња :p

Оваа @Ita не сака да дојде, седми пат ме корпосува у задниве 3 дена, не знам више кај да се обратам :D :D
МОЛАМ!? На водно те викнав не дoјде, предходно те викав на собиранките ма те молев не дојде, за денешната пак те викав пак не дојде и сега ја не сум сакала да идам епа не ти идам :p

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Бевте се собравте како поминавте?
8 души дури зимавме столови од другите маси.Беше роденденско расположение се јадеше торти се пиеше сокови :)
Имаше за нервозните маче кое одеше од рака на рака и се смируваа галејки ја.
Гранде Мока кафето навистина беше Гранде а не како што мислеше егзистенс дека е тоа се превара.
Ита се грозеше кафе да пие наводно некој ја убедил дека кафето мока има сомнително потекло.
Саладин пиеше швепс пошто швепс е за искусни.
Аутрајдер каснеше али се појави со човек од врвот што докажува дека има тајни релации со форумската власт.
Абраксас и кажа на Мачката дека може да прави што и е волја па таа не му стана од скутот...се роди новиот телемит.
Редхет ги убедуваше сите дека Кундера е закон а Куелјо е просветление за квази читателска публика.
Антонио се фати за даб па после прв за сметката и рече Бај бај друштво мразам крај али тајм ту гоу хоум.
Му беше сугерирано да не ја плака цела сметка сам :)
Јас станав после него и до тука знам.

Последна промена:

Priroden

Староседелец
4 октомври 2012
140
95
1,038
МОЛАМ!? На водно те викнав не дoјде, предходно те викав на собиранките ма те молев не дојде, за денешната пак те викав пак не дојде и сега ја не сум сакала да идам епа не ти идам :p
не се давам така лесно :D :D :D :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina and escape

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
8 души дури зимавме столови од другите маси.Беше роденденско расположение се јадеше торти се пиеше сокови :)
Гранде Мока кафето навистина беше Гранде а не како што мислеше егзистенс дека е тоа се превара.
Ита се грозеше кафе да пие наводно некој ја убедил дека кафето мока има сомнително потекло.
Аутрајдер каснеше али се појави со човек од врвот што докажува дека има тајни релации со форумската власт.
Абраксас и кажа на Мачката дека може да прави што и е волја па таа не му стана од скутот...се роди новиот телемит.
Редхет ги убедуваше сите дека Кундера е закон а Куелјо е просветление за квази читателска публика.
Антонио се фати за даб па после прв за сметката и рече Бај бај друштво мразам крај али тајм ту гоу хоум.
Значи топ било. Криво ми е што не можев да дојдам, ќе се напиевме едно 3-4 винца :)

• Ми се допаѓа
Реакции: antonio and Ghtalpo

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco

Фудбалот е крив, со алтаир и егзистенс гледавме нешто шо не се дешава често (еднаш на икс години) :zelen масакр на Јунајтед кога игра со Арсенал, а ваљда и се замуабетивме троа повеќе:)
Фини дечки и девојки иначе, фин провод, е сеа кога се повеќе души таква е динамиката што не можеш со сите да помуабетиш ама ок...
мачето избега од мене како ѓаол од крст :(

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Фудбалот е крив, со алтаир и егзистенс гледавме нешто шо не се дешава често (еднаш на икс години) :zelen масакр на Јунајтед кога игра со Арсенал, а ваљда и се замуабетивме троа повеќе:)
Фини дечки и девојки иначе, фин провод, е сеа кога се повеќе души таква е динамиката што не можеш со сите да помуабетиш ама ок...
мачето избега од мене како ѓаол од крст :(
Алтаир зашто не го донесовте?

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Алтаир зашто не го донесовте?

Пробав да го наговорам да дојде ама не успеав, здравје нареден пат.
Инаку ми остави многу добар впечаток алтаир, требаше да остане барем уште пола саат ако ништо повеќе :)

• Ми се допаѓа
Реакции: existence and Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Пробав да го наговорам да дојде ама не успеав, здравје нареден пат.
Инаку ми остави многу добар впечаток алтаир, требаше да остане барем уште пола саат ако ништо повеќе :)
Штом сум ти оставил многу добар впечаток значи си мислел дека ќе се појави некоја будала невоспитана. :)
Со возот нели можеше?
Со каков воз? Живеам далеку од град, ама не сум за со воз. :zelen