Сакам да кажам/Сакам да прашам

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Да си κажам Аκо го најдеш дρжи го .. И втоρиот κе биде ист, ти нема чаρе сеκој живее со мамината суκња :D :p

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Чоек ќе утепа 3 часа во попладневна дремка, коа ќе стане, луѓево веќе откриле марсовец со вода у колено...

Пих шо ич не ми требаше спиењево... :(

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Дали swatka би се превело као сватица? :zelen

Anyhoo
Чувството коа доживуваш The breakfast club при „пропаднати*“ предавања на факс... Го нема професорот но разменуваш мислења, дискутираш за област во која сите сте многу блиски. Одамна заборавено чувство.
Swatica може да се преведе како сватица, а swatka е фенси придавка што значи слатка.
Пример @afrodita e swatka :D

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Од тоа "еднаш се живее" девојките станаа курви за пари и наркоманки , машките наркомани и алкохоличари како и коцкари !!

Ова нека им биде поука на таквите: Еднаш се умира,а се живее цел живот !!!

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Bene vixit qui bene latuit – Оној кој живеел добро, живеел незабележан
Дали тоа значи дека не бил фалбаџија!??Па јас ако не се пофалам за нешто што ми е убаво, не ми е ни мерак тогаш:)

Pica pica

Староседелец
2 јуни 2013
1,564
2,090
1,133
91
Дали тоа значи дека не бил фалбаџија!??Па јас ако не се пофалам за нешто што ми е убаво, не ми е ни мерак тогаш:)
:) Па ти без да приметиш влезе во новиот еон.Прави што ти е волја и тоа нека биде целиот закон. ;)

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Демеκ домашното виспитување е најважно за да се изгρади здρава личност.. Ма ајде бρе! Аκо κоа κе поρаснеш почнеш да се дρогиρаш мајκа ти и татκо ти НЕ те знаат и тоа е фаκт!
Или паκ аκо се занимаваш со пρоституција дома κе знаат деκа си динга со паρи па κе те пофалат κолκу добρо и чесно си ги заρаботуваш паρите.. иди бегај!
Аκо си сам свесен што е добρо а што не што е интеρесно а што не.. Мн добρо κе знаеш да си го напρавиш сеκој ден да ти е κо последен :)

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
Ризично е да имаш отворено срце и да ги пушташ луѓето во твојот живот.Ризикот е голем,затоа што настануваат лузни кои стварно болат,а ти седиш и се чувствуваш како најголем лузер,ветувајќи си дека нема повторно да го направиш тоа,дека ќе бидеш ладен и не заинтересиран за туѓите животи,знаејќи дека тоа нема да ти успее..