Сакам да кажам/Сакам да прашам

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Пак е прегазен пешак од лудо возење па после полицијата казнувала и нз уште кои приказни ќе ги изнаслушам. Само сеа ниту една правна ставка неможе да ја затвори личноста која возела , па секој адвокат ќе се повика на случајот Алачки и за неговиот клиент да се суди по ист принцип!
Возачот што ја прегази новинарката кај Зебра,беше пијан и издрогиран и.......ДОБИ САМО ПЕТ ГОДИНИ ЗАТВОРСКА КАЗНА.....дали треба уште да збориме за несовесни возачи, за немање контрола и проверка на истите, или пак за судството кое не го вреднува човечкиот живот!??

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
@diva orhideja не без заби таман работа ,они само сакале тогаш ,па затоа ги побарав :) ;)
Не разбра, ај да ти пообјаснам:roflКога они сакале биле млади а сега остареле и немаат ниту заби ниту желба:rofl
Не ми е јасно што ќе ти се само...или да не сакаш евнух да те праат:rofl

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
@diva orhideja хаха па нее сите ,има некој што се вози без пари во јавниот превоз не мислев на нив :) , а има и млади односно да не речам средовечни ;) ,сега не ме влечи за јазик да се отворам тука ипак деца читаат :) ;)

Farfalla

Староседелец
14 февруари 2012
455
1,010
1,103
Членови нови, други дискусии, како друг форум.
Последна моја активност- некаде околу февруари. Не се ни сеќавате на мене верувам.
Еве да кажам дека животов е добар, пред не толку скоро го зедов неговото презиме, па сега и официјално почнуваме нова етапа каде не правиме само планови за иднината, туку засукавме ракави да ја оствариме. И се е добро, додека го чувствувам неговото дишење крај себе навечер.