Океј си е нема мака. Ако ти дава дека си Offline, рестартирај го телефонот.Дечки, Виберот ок ви е или само кај мене не е?
Цело време кога пишував ми пишуваше дека сум дисконектирана и пораките и повиците не се дозволени. Го деинсталирав и инсталирав пак и сега никако не ми стига код за активација.Океј си е нема мака. Ако ти дава дека си Offline, рестартирај го телефонот.
Ќе треба да го активираш во рок од 24 часа. Требало да го рестартираш телефонот. 2 пати ми се има случено.Цело време кога пишував ми пишуваше дека сум дисконектирана и пораките и повиците не се дозволени. Го деинсталирав и инсталирав пак и сега никако не ми стига код за активација.
Само да се надоврзам на твојот пост - некни кога се случи сообраќајката со 13годишното дете, џандари направија блокада во периметар од 50тина метри вдолж илинденска. Тоа е се` во ред, додека еден манга куртоновиќ во скупо црно ауди не ја забележа блокадата не напраи U свијок и не продужи нервозно со 90 на саат накај мостот Гоце Делчев. Џандарите ништо не направија. Дури и еден фотографираше сообраќајка, можеше да му ги легитимира табличките на буљашов. Да имав камења при рака, немаше да се двоумам да му ги истурам по шофершајбната на идиотот.Пак е прегазен пешак од лудо возење па после полицијата казнувала и нз уште кои приказни ќе ги изнаслушам. Само сеа ниту една правна ставка неможе да ја затвори личноста која возела , па секој адвокат ќе се повика на случајот Алачки и за неговиот клиент да се суди по ист принцип!