Шо убо ми ти рече цуцата од погоре. Игнорирај ме, ако сум грд.Грдо изгледаш и ти во гаќите, но мораме да те гледаме
Шо убо ми ти рече цуцата од погоре. Игнорирај ме, ако сум грд.Грдо изгледаш и ти во гаќите, но мораме да те гледаме
Игнорирај ги и ти правописните грешки.... и навистина треба да се мисли и на аватарите што се ставаат, грдо изгледаат стари луѓе во долен вешШо убо ми ти рече цуцата од погоре. Игнорирај ме, ако сум грд.
И ти си изгледа вечерва не баш нај нај искрена, знам дека тој гаштарот повеќе го сакашИ оваа што пукет балони, не е баш нај нај
Фала за надимак. Ќе кажам да ми го сменат Филмохолик со Гаштар.И ти си изгледа вечерва не баш нај нај искрена, знам дека тој гаштарот повеќе го сакаш
Зошто мораме да му гледаме во гаќите??Грдо изгледаш и ти во гаќите, но мораме да те гледаме
Многу незгодно питање браад. Мене ме изеде срам што ја праша ова. Али од друга страна ме занима зошто да ми гледа во гаќите?Зошто мораме да му гледаме во гаќите??
Пошо не е заситена до ден денес од онаа работа. Ај па и ти чукни ја главата малцеЗошто мораме да му гледаме во гаќите??