Alf треба да крка бан за дупли профил оти го направи umpuranche за да покаже поента. Сигурен си дека сакаш правилникот да функционира? Не знам чуму ваков инает.
Два пати ви ја доловив поентата,тебе за можните проблеми со промена на никови и на Saladin дека не си ја врши работата.Alf треба да крка бан за дупли профил оти го направи umpuranche за да покаже поента. Сигурен си дека сакаш правилникот да функционира? Не знам чуму ваков инает.
Мене не ми долови ништо, ти објаснив убаво зошто нема забуни со промените. Тоа за санкциите не е моја одлука, да бев јас не би те казнил со бан зашто сакаше да доловиш поента ам ќе минеше со опомена да не правиш така пак.Два пати ви ја доловив поентата,тебе за можните проблеми со промена на никови и на Saladin дека не си ја врши работата.
Без разлика по кој основ и зошто сум го направил тоа,јас го прекршив правилото на дупли ник.
Следат санкции,опомени и слично..администрација спие.
Ете затоа не ви функционира ниту пак ке ви профункционира форумот,одма одите со казнени, со банирање и др.курци палци.........отворите го умот и размрдајте ги вијугите што сака алф да ви каже....свашта...како немам можност да те банирам тебе и саладинчо малце....мала шалаМене не ми долови ништо, ти објаснив убаво зошто нема забуни со промените. Тоа за санкциите не е моја одлука, да бев јас не би те казнил со бан зашто сакаше да доловиш поента ам ќе минеше со опомена да не правиш така пак.
Јас го кажав моето и ти си го објасни своето,останува времето да покаже дали таа алатка е добра во однос на подреденоста на форумот или служи само за забава на членовите да го разбијат сивилото и досадата кое владее на форумов.Мене не ми долови ништо, ти објаснив убаво зошто нема забуни со промените. Тоа за санкциите не е моја одлука, да бев јас не би те казнил со бан зашто сакаше да доловиш поента ам ќе минеше со опомена да не правиш така пак.
Демек сеа ајде направи дупли јузер само да докажеш дека утре може некој така да направи... А бе да сакаат тие, ќе прават по 100 јузери тука на форумов како и понекогаш прават, ама ај кажи ми како би го спречил ти човекот кој прави по 10 јузери? Одма ќе го банираш?Два пати ви ја доловив поентата,тебе за можните проблеми со промена на никови и на Saladin дека не си ја врши работата.
Без разлика по кој основ и зошто сум го направил тоа,јас го прекршив правилото на дупли ник.
Следат санкции,опомени и слично..администрација спие.
Се работи за правила на форумот,а не за мој или твој желби што би правеле кога некој нешто направи.Демек сеа ајде направи дупли јузер само да докажеш дека утре може некој така да направи... А бе да сакаат тие, ќе прават по 100 јузери тука на форумов како и понекогаш прават, ама ај кажи ми како би го спречил ти човекот кој прави по 10 јузери? Одма ќе го банираш?
Јас ке ти кажам, оти не си див....питомо си....Ај батали, мислам дека е доволно објаснување,се е разјаснето.Се работи за правила на форумот,а не за мој или твој желби што би правеле кога некој нешто направи.
Само што се покажа дека правилата кој треба администрација да ги спроведува ги толкува преку своите желби.
Или има правила или нема правила, админ ќе ги спроведуваш,а не емоционално да ги образложуваш.
Зошто не сум баниран или во краен случај опоменет?