Киксови

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Киксот на мојата другарка на час по математика, малечки бевме 8 одделение и учевме за домен и кодомен. Ја станува наставничката и домен и кондомен кога рече цело одделение на зејма падна од смеење( ауу ова како ритам и рима ми испадна :cool:):D

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Бисери, киксови и што уште не, имаме за извоз кај нас во клас.
Денес, тазе, најтазе.
Учиме хемија за електорлитски процеси и проф. прашува еден ученик нешто за галвански елементи. Ама детево труба, ни на час не прати. Му потшепнавме нешто, кажа што кажа и оваа го прашува:
-А тие полуелементите што ги спомна како се викаат?
И ние му кажуваме: анода и катода. А овој, ко од пушка:
-Андол професорке!!

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Не знам кај да го пишам, но мислам овде е најдобро.
Брат ми нешто лут беше и тато му звоне по n-пати и тој се јавува и вика: „Ауооооо, ја сам нервиран, чао“ а то не бил тато туку братучед ни. :rofl

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Си идав од Охрид со такси, ама бев седната напред. Назад седеа двајца мажи и таксистот најде уште еден патник и тргнавме. Ама 4тиот патник беше ѓупка/ромка и имаше бебе со себе. И кога влегуваше за да седне, дека таа со бебе, а назад веќе двајца имаше + колата не беше посебно голема и беше малку тесно изгледа и му вика на тој до неа: Извини малку ќе се плеснеме, ама не е страшно!

Boyka

Истакнат Член
14 февруари 2012
258
735
93
Skopje
Си идав од Охрид со такси, ама бев седната напред. Назад седеа двајца мажи и таксистот најде уште еден патник и тргнавме. Ама 4тиот патник беше ѓупка/ромка и имаше бебе со себе. И кога влегуваше за да седне, дека таа со бебе, а назад веќе двајца имаше + колата не беше посебно голема и беше малку тесно изгледа и му вика на тој до неа: Извини малку ќе се плеснеме, ама не е страшно!
кој разбра го частам хамбургер :)