Киксови

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Сега ми текна на ова, отидовме на роденден со 9gagger и мене ми текнува дека никој не може да си го лизне лактот и и‘ викам
-„Знаеш ли дека неможеш да си го лизнеш јазикот?“
И ме гледа вака :^) и се смее и вика: „Не бе не можам ја сум ѕвер“ :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: 9gagger

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
За 1ви мај му ѕвони на тато мобилниот и му викаат -Докторе среќен празник и тој -Јас не сум доктор ја сум волшебник, и пак - Еее докторе многу се зафракавате, тука е забнио техничар, а мама е забен техничар и мисле дека нејзе ја бараат и го подава телефонот и - Докторо нешто се заебава со нас ајде среќен празник. И поправија си муабет и сфатија дека по грешка заѕвонила жената. :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Мојот најчест кикс ..:S

Инаку многу киксови ми се случувале ама нема да ги спомнам сега моите....
Една другарка оди во бурекџилница и вика...Добар ден имате ли геврек со месо хахах...

Ааа инаку....мајка ми за осми март доби една ташна мала како плик и дека свилена ....
И пред излегување растрчана вика..леле каде ми е ташната и јас која ташна мамо и она мртва ладна ИНТЕЛЕГЕНТНАТА ташна АХАХАХ...јас почнав да се смеам а таа од паника уште не сватила што кажала...а всушност мислеше на елегантна ташна ...хах...
И таа ташна уште си ја викаме интелегентната ташна :rofl:rofl:rofl

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
многу ги имам не памтам,секој ден ми е кикс :).еден другар ми вика-те поздрави александра,а јас му викам-зошто? после дај ми го тренерката обично така знам да забегам у зборење.кога ке ми текне ке пишам уште некое

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
идам у истанбул,седнувам у едно кафуле и му викам на келнерот- има кофи?

• Ми се допаѓа
Реакции: Gemini

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
Ореее топло в ходник - ЗАМРЗНАВ !!!!:DЗначи како корни братучед ми - Гребиии :D
Сношти поминав покрај гробишта...жива душа немаше !:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: beautifull liar

Anakin

Истакнат Член
23 август 2012
869
977
203
Професоре на џамот има мртво врапче! - Ако де остајте го ќе си летне !

У кафуле. Повелете
Ние : Еспресо
Какво ? Долго
Третата другарка: нескафе
Келнерот:Какво?
Она: Долго

Ја у Охрид ...се истури од врнење ..кога... сонце. Ја таква цела радосна на цел глас :Луѓе излезете надвор сонце врне !!

Еднаш многу одамна со момчето за рака по улица ..и нешто разгледувавме имаше некакви тезги пред Нова Година и ја размуабетена , он ме пуштил ,си подзастанал да види нешто мислел ја тука сум , ја си продолжувам си држам некој за рака си муабетам..коа глеам сум фатила некој друг ...леле у земја ќе пропаднев!!!! :eek: