Избор на нов админ

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Ti si ocigledno vo sustina gubitnik I kosta ne e pricinata sto ne prifakas tuku toa sto I samiot priznavas ,,,,bez kapacitet:)
Мразам да го пикам носот кај што не ми е местото, ама овој пат морам.
Нема потреба да го нарекуваш некого губитник.
Коста да е админ јас ќе се самоутепам.

*V******

Староседелец
2 април 2013
193
170
1,053
Мразам да го пикам носот кај што не ми е местото, ама овој пат морам.
Нема потреба да го нарекуваш некого губитник.
Коста да е админ јас ќе се самоутепам.
I nema potreba da objasnuvas sto ke napravis....I to ne napisa nisto popametno od kosta...kosta postoi I nomimaran e ako stane admin znaci site se kako nego

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
I nema potreba da objasnuvas sto ke napravis....I to ne napisa nisto popametno od kosta...kosta postoi I nomimaran e ako stane admin znaci site se kako nego
:) Малку со преносно значење беше објаснувањето... ама не ме сфати. Нема врска.
Тој? Прочачкај по мислењата на двајцата... да видиш кој, што и како има напишано.
Немој да ме зафркаваш... не личи.

*V******

Староседелец
2 април 2013
193
170
1,053
Ti me zafrkavas....se razbira deka svativ na koj nacin napisa za samoubijsvoto...ama napisa neli....nema sporedba glupavo e I da se pravi ama covekot e nominiran i spored mene ne treba da se vodi polemika

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Знам дека нема да стане админ ;). Но излишно е да се номинира некој за кого сите знаеме какви мислења има на форумот. Темава не е за сеир терање, сепак се одбира администратор. Да сум на местото на iPopovski подобро би го направил во приватна коверзација со луѓе кои сметам дека се кадри и сериозни околу тоа, а не било кој да го има правото на глас за бирање администратор(и). Вака може утре да се појават 10 дупли јузери и да гласаат рецимо за коста па гласањето да остане неважечко и админот да си остане. Мислам кога веќе сериозно сакаме да смениме нешто клучно на форумот.

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Согласно најавата, пријавувањето е завршено.
Бидејќи повеќето беа предложени од други, а не се пријавија сами, пред да ја објавам анкетата за гласање, ќе ги замолам членовите подолу да се изјаснат дали ја прифаќаат номинацијата и се согласуваат да бидат додадени во анкетата за гласање.

@existence
@Electra
@Saladin
@Ita
@Outrider
@MissChievous
@JaMi
@lady_blue
@Io Sono
@Kisserboy
@MacedonishQueen
@коста

П.С. Корегирајте ме ако сум пропуштил некој.
Тенкју, но јас не сакам.

*V******

Староседелец
2 април 2013
193
170
1,053
ete gledate Li kade e problemot....vo moj interes e da postoi forumot bidejki koga imam potreba vleguvam ovde ....se nadevam ke dojdat sposobni luge sto znaat I sakat da go pravat toa

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Јас прифаќам, само би сакал да има двајца админи. Пошто crnobelo.com е на ipopovski, јас предлагам тој да си стане супер-админ и да има двајца админи.
И јас се согласувам со ова, затоа што е најдобро и најправедно.
Инаку кога ќе се знае кои двајца се нови админи?
Треба да им се прави интервју за во весникот :-DDDDD

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Откако ќе се изгласа.
До сега само 2-ца имаат прифатено номинација.