Па вака...@malo
Имаш слични видувања ко мене, да не речам исти. Баш ме интересира што би пишала фор ми, или барам преку леб погача?
![]()
Самоуверена и зрела личност. Свесен за сопствените недостатоци и толерантен кон останатите. Човек што ужива во мали работи, но често и мали работи те вадат од такт. Сакаш кога им придаваш значење на нештата, така се чувствуваш побогат. Колекционер на стари, вредни предмети.
Добро воспитан, се однесуваш со почит кон останатите, внимаваш на бон-тонот посебно кога има жени во близина. Сакаш да угодуваш и да ги правиш лугето срекни и благодарен си кога тебе ти угодуваат. Не си ограничен во размислувањата, немаш предрасуди, за тебе не постојат табу теми, но јасно си ја познаваш сопствената граница. Кога чувствуваш емотивна празнина, истата ја пополнуваш со храна. Ја сакаш уметноста и знаеш да ја цениш. Не сакаш монотонија, но сакаш да се движиш по некој ритам. Најважно од се ти е твојата лична слобода.
Имаш слични видувања ко мене, да не речам исти. Баш ме интересира што би пишала фор ми, или барам преку леб погача?