Психоанализа на форумџии (читај воведен пост)

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
@malo
:) Имаш слични видувања ко мене, да не речам исти. Баш ме интересира што би пишала фор ми, или барам преку леб погача? :)
Па вака...
Самоуверена и зрела личност. Свесен за сопствените недостатоци и толерантен кон останатите. Човек што ужива во мали работи, но често и мали работи те вадат од такт. Сакаш кога им придаваш значење на нештата, така се чувствуваш побогат. Колекционер на стари, вредни предмети.
Добро воспитан, се однесуваш со почит кон останатите, внимаваш на бон-тонот посебно кога има жени во близина. Сакаш да угодуваш и да ги правиш лугето срекни и благодарен си кога тебе ти угодуваат. Не си ограничен во размислувањата, немаш предрасуди, за тебе не постојат табу теми, но јасно си ја познаваш сопствената граница. Кога чувствуваш емотивна празнина, истата ја пополнуваш со храна. Ја сакаш уметноста и знаеш да ја цениш. Не сакаш монотонија, но сакаш да се движиш по некој ритам. Најважно од се ти е твојата лична слобода.

• Ми се допаѓа
Реакции: Аркантос

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,477
9,164
1,683
Кушкундалево
Добро е, живна темата. malo, моето „ми се допаѓа“ сметај го како „фала“.

edit>Ќе пишам и јас за некој ден по нешто. Имам и за во темата за впечатоци да чкртнам по нешто.

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: malo

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,477
9,164
1,683
Кушкундалево
  • Ми се допаѓа

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Па вака...
Самоуверена и зрела личност. Свесен за сопствените недостатоци и толерантен кон останатите. Човек што ужива во мали работи, но често и мали работи те вадат од такт. Сакаш кога им придаваш значење на нештата, така се чувствуваш побогат. Колекционер на стари, вредни предмети.
Добро воспитан, се однесуваш со почит кон останатите, внимаваш на бон-тонот посебно кога има жени во близина. Сакаш да угодуваш и да ги правиш лугето срекни и благодарен си кога тебе ти угодуваат. Не си ограничен во размислувањата, немаш предрасуди, за тебе не постојат табу теми, но јасно си ја познаваш сопствената граница. Кога чувствуваш емотивна празнина, истата ја пополнуваш со храна. Ја сакаш уметноста и знаеш да ја цениш. Не сакаш монотонија, но сакаш да се движиш по некој ритам. Најважно од се ти е твојата лична слобода.
Јас не би можел да ти направам анализа, не сум многу добар во проучување вака...виртуелно. Ми треба долго набљудување. Ама ќе се потрудам деновиве да те прострудирам подетално, ветувам.
Имаш добра меморија за посебен детаљ. Морам да признам. Не се ни сеќавам дека сум говорел за колекционерство...

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,032
9,656
1,683
Normandy
@malo ме имаш додадено како пријател на фб, нели? Или е тоа, или се имаш распрашано по пријатели :zelen
Ми се допадна целокупната анализа, ме насмеа тро повеќе за Бобо. Како и да е, фала многу.

• Ми се допаѓа

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ништо не ти погодив?
Баш ништо. Повеќе среќа следниот пат.
Па тоа баш и не може тој да каже. Некој набљудувач од страна може да каже, а и не е поентата колку ќе погоди некој.
За нешто можам и јас да си кажам, како на пример, не сакам стадиони а на дискотека не сакам ни да помислам. Останатото не е точно бидејќи други ми кажувале различно, можеби ме лажеле не знам.

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Јас не би можел да ти направам анализа, не сум многу добар во проучување вака...виртуелно. Ми треба долго набљудување. Ама ќе се потрудам деновиве да те прострудирам подетално, ветувам.
Имаш добра меморија за посебен детаљ. Морам да признам. Не се ни сеќавам дека сум говорел за колекционерство...
Не сум прочитала за колекционерството :) , кога се трудев да те замислам додека анализирав, интуитивно проценив дека можеби си колекционер