Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Нема шанси, така ти се учинило. Од Германија се патува околу 2 часа, може и 2 ипол доколку тргаш од посеверниот дел. Само од Прага до Скопје се патува повеќе од саат, речиси саат ипол.
Нема шанси, така ти се учинило. Од Германија се патува околу 2 часа, може и 2 ипол доколку тргаш од посеверниот дел. Само од Прага до Скопје се патува повеќе од саат, речиси саат ипол.
Скопје -Франкфурт 2часа-30/40 мин јас патувам доста таму па ти кажувам со сигурност .До хамбург ако одиш може и подолго од 3-20 мин да трае патувањето зависи од авиокомапнијата и местото на полетување (зборам за некаде од балканов ).Те лажат саладин и квин .
Стρавот од висина ми е доволен за да се онесвестам
Баш сношти со стρиκо ми од Геρманија за таκви ρаботи пρаевме муабет.
Фуфκа ми е ама саκам во животов баρем еднаш да се κачам во авион и да летам со падобρан. . Κолκу и да е голем стρавот моρа да се пρоба значи. Мислам моρа само да се умρе али овие две ρаботи ми се неκаκо зацρтани во низата на желби дуρ да умρам