Дали врска на далечина може да успее?

Метаморф

Истакнат Член
5 декември 2014
299
334
173
28
Мојата врска е на далечина,сведок сум дека понекогаш далечината може да зближува. :kafe

• Ми се допаѓа
Реакции: Macence12

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
То брак не може да успее ако двајцата си ги свртат грбовите во ист кревет, па не километри оддалечени.

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina and lina.l

Macence12

Истакнат Член
26 февруари 2015
6
8
103
33
То брак не може да успее ако двајцата си ги свртат грбовите во ист кревет, па не километри оддалечени.
Ако е целта во кревет да си ги вртат грбовите..... ништо од нив ... :) Според мене (како не мажена) целта на еден брак е согласност (не секогаш, нормално..сите имаме свои замисли и свој вкус да кажам) , довербата , љубовта. И некогаш и пред очи да ти е ,можеш да го свртиш грбот, како и во спротивно може да сте далеку ,а да сте повеќе од било кога блиски. Не е до далечината , туку до тоа што осеќаш ти спрема партнерот. :))))

• Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno

heartbroker

Истакнат Член
9 февруари 2015
52
13
108
27
abe luge jas so "zhenskami" taka kje ja narecham pishuvavme 2 god na fb i edno vreme ne pishuvavme posle toa nez sho mu chukna vo glavata reche kje dojdam vo tvojot grad samo da te vidam tebe,i jas sakav da ja vidam i edvaj go chekav denot za da mi dojde i ete go denot stigna taja dojde vo mojot grad si se muvavme cel den si kazuvavme majtapi a prv pat se vidovme isto kako celo vreme da se znajme pa sega kazete mi sho da pram sho da mislam dali ova moevo kje bidni neshto ili nema ? fala vi fnucinja moi ^_^

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
@Ita па значи мали се шансите за да успее врската на далечина ! ;)
Не сме учени да бидеме толку поштени за да успееме да одржиме една врска на далечина. Така да воопшто нема шанси, а тие што мислат дека има се лажат :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno