А да ми ставеше едно лајкче реда ради без да комнентираш тешко ли ти е???Па јас не ги цртав @АнхисМолам? Првата слика воопшто не е смешна.
Како може да се смеете со аутистични луѓе????
Кај ви е етиката бре????
Ајде, Кончита во ред така одлучила сама.
Од Србија оваа... може да се фрли на едно четири - пет диети.
Ама аутистичните???????? Ало бре??!?!?!?!
Не заслужува лајк.А да ми ставеше едно лајкче реда ради без да комнентираш тешко ли ти е???Па јас не ги цртав @Анхис
Не ги црташ ама се смееш на нив. А и која е потребата од ова, нема ништо смешно на Евровизија.А да ми ставеше едно лајкче реда ради без да комнентираш тешко ли ти е???Па јас не ги цртав @Анхис
Мене едина смешна работа ми е колку телиња има што се нервираат за нашиот пласман а реално нема година да не пројдеме со скандал.Не ги црташ ама се смееш на нив. А и која е потребата од ова, нема ништо смешно на Евровизија.
Господ нека ви е на помош...па вие скроз сте заборавиле да се насмеете и нашалите!!! Ке ги замолам одговрните ако може да се брише темава...па па уништувачи на забавиМене едина смешна работа ми е колку телиња има што се нервираат за нашиот пласман а реално нема година да не пројдеме со скандал.
Мислам дека е време целата стара машинерија која ја бутка работата за наш пласман на овој натпревар да си поднесе оставка и да не не` резили како народ.
Не знам што има смешно особено во првата слика.Господ нека ви е на помош...па вие скроз сте заборавиле да се насмеете и нашалите!!! Ке ги замолам одговрните ако може да се брише темава...па па уништувачи на забави
Е добро де, ако нема смешно ајде да плачеме,јбг се фативте за таа прва слика...па бриши ја де....што модератори бевте, не ве бива за ред да правите туку само за нередНе знам што има смешно особено во првата слика.