Премиер Лига, ФА и Лига Куп 2014/15

Кој тим ќе ја освои Премиер Лигата?

• Манчестер Јунајтед

Гласови: 1 12.5%
  • Манчестер Сити

Гласови: 0 0.0%
  • Арсенал

• Ливерпул

Гласови: 2 25.0%
  • Челзи

Гласови: 3 37.5%
  • Некој друг тим (ќе пишам кој)

• Вкупно гласале
    8
  • Poll closed .

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Задремав и не го видов голот упичку материна.

Како и да е прво полувреме без шут на голот ганерите, влажен да не беше барутот? :D
Волкот го носи тигрето за гуша :D

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Чудно како баш сите обиди за центаршут им ги блокираа и на Монреал и на Белерин, ужас...

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Лелееееее каков гол, душата ме заболеееееее (одоздола па нагоре)

:frantic

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
  • Ми се допаѓа
Реакции: Struggler

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Предлагам избор на најлош тим на сезоната :kafe

Како централни ги номинирам Мангала и Ловрен, мислам дека тешко имаат конкуренција :zelen

бтв - 47.000 гледачи на утакмица од петта лига :eek:
http://www.footballconference.co.uk/news/details.php?news_id=15168

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Хах денес сите мислеа Челзи ќе победи, а убаво им викав дека не се во право. Штета што не се кладев со некој.

Иначе сакав да кажам за утакмицата на Ливерпул што помина, немав време тогаш да пишам, партиски обврски знаете како е.

Атмосферата беше премногу добра, од тоа химната солзи ти доаѓаат, а играта катастрофалната заради која треба да се засрамат сите. Легендата на клубот ја игра последната утакмица а тие се зафркаваат, лудаци глупи. Наместо да запнеа барем со победа да го испратеа човекот, а и тој Роџерс што глуми мангуп, требаше да го извади при крајот, подобро опростување со навивачите од тоа нема. Ама прост тренер.
Да си признаам, ептен ми е жал што не освои ПЛ, значи многу ми е жал. Толку блиску беше лани и се случи тоа што се случи. Се друго нема да се заборави.

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп* and Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Само Арсенал може да направи 20+ шанси и да не искористи ниту една, тоа е тој феномен, цревата Сандерленд пак се спасија, макар да имаа неколку шанси, три скина Оспина, промашувањето на Флечер влегува во конкуренција за промашај сезоне :D
Санчез последно време ја убива играта тотално, со ваков пад се отвараат апетитите на Астон Вила за трофеј после цел милениум :zelen

Њукасл до каде стигна, да се треси во последно коло (facepalm)(facepalm)(facepalm)

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Местачи! И на двете им одговараше ова, илуминатите ја договорија утакмицава.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Местачи! И на двете им одговараше ова, илуминатите ја договорија утакмицава.

Црна Ружа ја намести пошто Црни Мачки :D... а се знае дека црните мачки се амбасадори на ѓаоло!
Сандерленд ни самите не знаат како не примија гол исто и со Евертон пред некое коло, среќа левел............уствари нема споредба веќе :rofl

Сеа М.Ј. треба да му ја пушти на Стив Брус, греота се, подобро нека испадни Њукасл ваљда ќе се свестат тогаш...

• Ми се допаѓа
Реакции: Struggler