Сакам да кажам/Сакам да прашам

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Него во право беше @Altaïr изгледа му успеа планот на пастирот, си направи фолс-флег срање во Куманово, загинаа шо загинаа, се створи аура на `прекрасната полиција која го брани народот од арнаутскиот непријател` и секое физичко незадоволство спласна пошто скоро имаше лајв кавериџ на погребите на секој еден загинат специјалец. Сега излезе дека имало само 10 загинати арнаути а има гласини дека тоа било тек откако се решиле да се предадат, класична ликвидација. Имало и неколку кои.....мистично исчезнале од притвор и се нашле на Косово. Местенка до јаја.

Изгубен е моментумот, наздравје пастиризам се додека не им снемаат пари скроз а кредиторите си ги побараат парите назад.

Се очекува виктор-к утре на контрапротест со плакат `мечка за драгиот лидер, сандак за дечиња, да живее маќедоња`

• Ми се допаѓа
Реакции: Y1K991

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,120
1,683
#МаќедоњаСтронк
Шо фолс флаг бре. Гошинце не беше уверливо, ова во Куманово беше. Помислив дека денес или утре ќе се појават некои муџахедини и ќе се разнесат во ГТЦ на пример. Имаат уште еден ден, којзнае.
ongeduld.gif~c200

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ако некогаш ми излезе хемороид на задникот ќе го наречам виктор-к.

• Ми се допаѓа
Реакции: Struggler

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Него во право беше @Altaïr изгледа му успеа планот на пастирот, си направи фолс-флег срање во Куманово, загинаа шо загинаа, се створи аура на `прекрасната полиција која го брани народот од арнаутскиот непријател` и секое физичко незадоволство спласна пошто скоро имаше лајв кавериџ на погребите на секој еден загинат специјалец. Сега излезе дека имало само 10 загинати арнаути а има гласини дека тоа било тек откако се решиле да се предадат, класична ликвидација. Имало и неколку кои.....мистично исчезнале од притвор и се нашле на Косово. Местенка до јаја.

Изгубен е моментумот, наздравје пастиризам се додека не им снемаат пари скроз а кредиторите си ги побараат парите назад.

Се очекува виктор-к утре на контрапротест со плакат `мечка за драгиот лидер, сандак за дечиња, да живее маќедоња`
Имало некој 55 годишен кој со лисици на раце успеал да им избега и стигнал до Косово. Види мајката каков силен човек. :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Имало некој 55 годишен кој со лисици на раце успеал да им избега и стигнал до Косово. Види мајката каков силен човек. :)
Пази бил тепан здраво неколку пати, во шумата нашол другар кој му ги извадил лисиците и од таму трк право до Косове да даде изјава. Најбитниот момент е дека он ги опцул додека бегал, а овие викале дека ќе пукааат.

Па ово нема ни у Стар Ворс бре.

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Колку пријатна глетка би била масовно труење со ботулизам во моментов...:pusi

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Нека протестираат нивна работа е тоа, уште сум мал да се занимавам со политика
но ме интересира зошто се протестира?

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Нека протестираат нивна работа е тоа, уште сум мал да се занимавам со политика
но ме интересира зошто се протестира?
Се им е погодено у животот затоа протестират мислам на овие вечерва а другите се друга приказна.:zelen