Протести против полициската бруталност

• Подфорумот „Политика и политички настани“ се отвора со цел да се информираме и дискутираме за политичките збиднувања во Македонија и светот.

Освен стандардните форумски правила, се молат членовите да:
    - Се држат настрана од својата пристрасност и да дискутираат во рамките на зададената тема, односно да ја држат дискусијата на соодветно ниво. Секое скршнување од истата ќе биде избришено и казнувано по потреба.
    - Не навлегуваат во конфликти околу политичките партии на кои (не) им се наклонети.
    - Секој обид за партиски активизам ќе биде санкциониран, а корисникот баниран.

Пристап до овој подфорум имаат членови со над 50 мислења по останатите теми, односно членови чија цел не е ширење политичка пропаганда и нетрпеливост.

Тимот на ЦрноБело форум се оградува од поддржување на било која политичка партија.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Брате немаш речник извини вака жал мие за тебе..
Ама ако не си свесен за положбата на племенската нација тогаш стварно жално особено ако живејш во тие градови Ск,Те,Ку..
Како и дае ова е мојот последен коментар со ова пошто не вреди да те убедвам, ќе кажам само едно да не се надградуваме кое во право туку ќе речам СЕКОЈ СИ ИМА ПРАВО НА СВОЕ МИСЛЕЊЕ..толку :)
Не знам како да ти објаснам. Порано точно е дека беа полоши, тепаа, провоцираа, и што уште не. Ама сега не толку барем во Скопје и Тетово. Им дојде паметот и нив, видоа кој е вистинскиот непријател, заеднички.

@Electra каква е состојбата сега,по телевизииве мирно ко ништо да не се дешава,идат турски серии,звезде гранда посебно изненадување,срамота е ова а тројца млади животи згаснаа.А уствари и кога ќе кажат нешто боље и да не слуша човек,терористите се предале со бели чаршави,сценариа од цртани филмови,ахх бе.
Ќе има прес сега од Мвр. Ќе лаже Котески пак.
Иначе мене како што ми кажаа, посмирено било ама сеуште се слушале истрели.

• Ми се допаѓа
Реакции: Kisserboy and violetmoon

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
@Electra каква е состојбата сега,по телевизииве мирно ко ништо да не се дешава,идат турски серии,звезде гранда посебно изненадување,срамота е ова а тројца млади животи згаснаа.А уствари и кога ќе кажат нешто боље и да не слуша човек,терористите се предале со бели чаршави,сценариа од цртани филмови,ахх бе лудаци.
Не следам Sвездите на гранд но приметив дека ги прекинаа зошто се прогласи ден на жалост
а тоа дека излегле во бели чаршави немам зборови

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
@Altaïr сега гледам дека дека ќе има прес и вонредни вести,баш да слушнам што ќе ни сервираат,а овој кривиов уште го нема.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не следам Sвездите на гранд но приметив дека ги прекинаа зошто се прогласи ден на жалост
Ги прекинаа заради вонредните вести и пресот што се очекува.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Пастирот и брколинда ги нема никакви врховниот командат у Москва арно му текна да се врати за оваа вукојебина невреди ни мравка да се жртвува не пак човек. Го имам истото чувство како во 2001 цела фамилија на штрек пред тв само што тогаш татко ми го собраа а сега прв братучед е дел од акцијата, пола фамилија ми живеат во Куманово не се во населбата ама се исплашени, на Ранковце има претрес и идентификавање на секое возило приодот од Паланка кон Куманово е строго контролиран.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Ниту јас ги гледам но цело време кога пуштав реклама за нив одеше до пред некое време.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
-Зошто викаш дека тие треба против насилството да одговорат со насилслтво?. Зошто тогаш кога тие први го направија насилството, ние (освен ти и киссер и виктор) не смееме да вратиме со насилство, бидејќи според тебе на насилство се одговара со насилство?.
-Не се плаши тебе ни Бин Ладен не би те убил кога би поразговарал со тебе 2 мин, кога би прочитал некое твое мислење или пак те запознае ... уверен сум а мислам и дека повеќето од форумов би се сложиле. (сега сврти ја темата кон мене) - (Suicide би направил)
- Diva Orhideja = Гордана Јанкуловска !!!
:roflА што мислеше кретену,дека сум мачји кашаљ:roflТебе изгледа кога си бил мал те врзувале за да можат кучиња да си играат:roflБил Ладен мене нема да ме убие,так нормално ама тебе ке те натрти и реденка ке ти прават за да ти дојде барем малку ум,газот како мајска ружа ке ти биде:rofl

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Пастирот и брколинда ги нема никакви врховниот командат у Москва арно му текна да се врати за оваа вукојебина невреди ни мравка да се жртвува не пак човек. Го имам истото чувство како во 2001 цела фамилија на штрек пред тв само што тогаш татко ми го собраа а сега прв братучед е дел од акцијата, пола фамилија ми живеат во Куманово не се во населбата ама се исплашени, на Ранковце има претрес и идентификавање на секое возило приодот од Паланка кон Куманово е строго контролиран.
Епа тоа го сакаат, да се има чувство како во 2001 а уствари нема потреба од тоа. Треба да не им се верува на лагите и да се излезе во голем број на протест. Единствено ми е жал за тие што ги убија, ни криви ни должни ги пратија во сигурна смрт.

Гледајте ја како глуми грдава. :mad :mad
Леле овие треба да се запалат со сето барокната влада никаква :mad :mad

Последна промена од модератор:
  • Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Епа тоа го сакаат, да се има чувство како во 2001 а уствари нема потреба од тоа. Треба да не им се верува на лагите и да се излезе во голем број на протест. Единствено ми е жал за тие што ги убија, ни криви ни должни ги пратија во сигурна смрт.
ЗАРЕМ НАВИСТИНА ТИ Е ЖАЛ

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Петмина биле,нека почиваат во мир.