И издавачката куќа Блесок не ја видов тука напишана а знам дека ќе бидат на саемов,барем така пишаа на фејсбукДали ова значи дека лагуна ја нема?
И издавачката куќа Блесок не ја видов тука напишана а знам дека ќе бидат на саемов,барем така пишаа на фејсбукДали ова значи дека лагуна ја нема?
Колку што значи дека Лагуна ја нема, толку значи дека Вулкан го има.Дали ова значи дека лагуна ја нема?
Кога доаѓа Мираљез? Не за друго симпатична му беше онаа „со малите букви“.
Мираљез е денеска, од 17 до 19 часот.Кога доаѓа Мираљез? Не за друго симпатична му беше онаа „со малите букви“.
Оваа Румена додека бев на саемот ги потпишуваше книгите со посвета и мислам дека е интересна книга по нешто накратко што слушнав за неа,а оваа од Влатко Гелевски не ми се верува дека не е повеќе од 200..?Реков не идам но се испишманив и појдов. Без некоја агенда собрав 7 наслови со книги од по 100-200 денари.
Албер Ками - Писма до еден германски пријател - ПНВ публикации
Осаменоста на простите броеви - Паоло Џордано - Магор
Алесандро Барико - Трипати взори - Антолог
Франсеск Мираљез - Барселона блуз - III
Влатко Галевски Лале (синеманија) - Исповедни финеси - Или-или
Румена Бужаровска - Мојот маж - Или-или
Ирвин Велш - Ѓубре -Или-или
Не идам втор пат.
Оваа Румена додека бев на саемот ги потпишуваше книгите со посвета и мислам дека е интересна книга по нешто накратко што слушнав за неа,а оваа од Влатко Гелевски не ми се верува дека не е повеќе од 200..?
Види овдеОваа Румена додека бев на саемот ги потпишуваше книгите со посвета и мислам дека е интересна книга по нешто накратко што слушнав за неа,а оваа од Влатко Гелевски не ми се верува дека не е повеќе од 200..?