Дали практикувате орален секс?

orhidea

Староседелец
2 мај 2015
23
23
1,003
40
Да практикувам орален секс и да пружам и да добивам ,да бидам искрена повеке уживам кога јас му го пружам тоа задоволство на партнерот ,кога го гледам како ужива дополнително ме пали тоа фацичката негова не ми е проблем да му пружам добар орален со лижење од главата до анус ама проблем ми е да ми свши во устата е само тоа не ми е пробано ама се спремам психички овие денови Сакам да ги прашам девојките дали е гадно тоа чуство ан сперма во устата ?

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Да практикувам орален секс и да пружам и да добивам ,да бидам искрена повеке уживам кога јас му го пружам тоа задоволство на партнерот ,кога го гледам како ужива дополнително ме пали тоа фацичката негова не ми е проблем да му пружам добар орален со лижење од главата до анус ама проблем ми е да ми свши во устата е само тоа не ми е пробано ама се спремам психички овие денови Сакам да ги прашам девојките дали е гадно тоа чуство ан сперма во устата ?
Велат дека вкусови не се разгледуваат, не се анализираат и не е можно да се опишат, така да ќе мораш да пробаш за да знаеш дали е гадно или.....па ќе ни кажеш после.:)(ако некој го интересира):)

• Ми се допаѓа
Реакции: MATEJA and orhidea

stefaniel

Полноправен Член
18 март 2015
37
3
8
49
Od moe iskustvo voopsto ne e gadno . premini ja psihickata bariera . ako vece on ti pruza oral - neznam kakov pravi go toa i ti .

• Ми се допаѓа
Реакции: MATEJA

stefaniel

Полноправен Член
18 март 2015
37
3
8
49
probale mn. partnerki i sve bilo ok . nema nikakov miris no ti rekov premini ja psiholoskata bariera i sve e ok . cist protein .

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
probale mn. partnerki i sve bilo ok . nema nikakov miris no ti rekov premini ja psiholoskata bariera i sve e ok . cist protein .
Чист протеин ГМО:roflили органско производство:roflсега ќе го има во сите маркети спакован во теглички, уште да направат со разни вкусови по желба:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno

stefaniel

Полноправен Член
18 март 2015
37
3
8
49
Sega bitno e dali imas zelba i volja da probas a dali e protein ili ne .....bitno e zadovolstvoto na pertnerot

коста

Истакнат Член
21 мај 2013
145
61
328
36
Чист протеин ГМО:roflили органско производство:roflсега ќе го има во сите маркети спакован во теглички, уште да направат со разни вкусови по желба:rofl
не мора да барате во маркети :rofl само кажете дека сакате :rofl:rofl