.............................................Ајде девојки без карање имало за сите ,трпение малце
.............................................Ајде девојки без карање имало за сите ,трпение малце
Не бе, чувај си го за спомен@diva orhideja ете го карминчето ,мада ке се размачка али ке ставиме повторно хахах
Абе жив циркус си, ама боље како тебе некои што ке ме насмеат отколку како некои што се обидуваат воспитно да делуваат на мене.Поздравдека сака кај споственичката да се врати не за друго
Нема што да ти е гадно освен ако има непријатен мирис и за тоа имаш решение девојчето нека пие млеко неколку дена пред чинот постојано и ќе ти се тргне таа непријатна миризба.Девојками практикува да ми пружи орален, а јас па некако неможам да и пружам како сто сака, искрено ми се гади мене многу, а стварно сакам да и овозможам. Некој совет против гадење?
Одговараш на мислење од пред три години, досега еден камион сладолед има излизано сигурноНема што да ти е гадно освен ако има непријатен мирис и за тоа имаш решение девојчето нека пие млеко неколку дена пред чинот постојано и ќе ти се тргне таа непријатна миризба.