Така е, пази си озбилно. Првата епизода вчера во првите два саати откако ја ставиле на торент, ја симнале 50 илјади пати.Шо бе уште три? Зарем 4 епизоди наеднаш?!
Ама снимката е за никаде и нема превод. Но тоа не ги спречи да се расфрлаат со спојлери. Многу глупави луѓе има.
Нема ништо подобро од hd снимка на тв, со спремни грицки и пиење. Можеби не била толку лоша како што ја кажав ама пак, тв си е тв.Јас уште прееска ја изгледав првата епизода, со над 75 000 seeders беше и снимката не беше толку лоша, 8ца. Не давам спојлери освен да си кажам впечаток, не беше ништо посебно првава, немаше ниедна возбудлива дешавка. Останува да видиме понатаму..
Clean this city!!!Jas gi izgledav site 4. Ubava neubava snimka nemozev da gi ostavam. Prvata epizoda i mene ne mi bese nisto posebno, ama vo slednite tri ima jaki deshavki. Arija i ovie so maskite ovaa sezona vo centar na vnimanieto neli kako shto znaevme, ama mislam deka ke bide podobra od prethodnata sezona. @Altaïr koga ke gi izgledas iskomentiraj sho mislis za ovie zlatnive.
Jas ke si chekam do Maj, jbg...
@Mjölnir ти како ја гледаш, на тв или ја симнуваш?
Не сум од пц дека легнав да гледам, ама можеш да ги најдеш на kickass, пиши таму во search Game of Thrones и ќе ти излезат, според мене снимката е далеку полоша од тв. Ама ако не можеш да издржиш симни си ги.Другар, чекав за на ТВ, ама испадна сум ја немал програмата!
Ќе можеш да ми пратиш торент од сите 4 епизоди во највисока резолуција, за да деновиве изгледам?