Чет муабети (ти реков-ми рече)

Alexander

Староседелец
10 март 2012
25
5
1,003
37
Не сум атеист,ама не верувам во Исус,Алах и такви фаци.Верувам дека постои нешто над нас сите ама не е во формата на Бог или Алах.Кој и да ме слушне како зборам вака ме етикетира и доживува како секташ. (facepalm)
Во суштина на времето на такозвани Исус на мода бил политеизмот,при што во меѓувреме се појавила сектата христијанство која денес е намбер уан ширум посраниов свет,втори се муслиманите кои тесно граничат со христијаните.Според мене верата само ги разделува луѓето.Јас радо би се придружил на сега создадена секта врз база на сили на универзум и природа,но никогаш,никогаш не би се придржувал на читанка т.н Библија или Куран,помината низ триста к*ра низ вековите,пишана од кој ќе му текне и тој шо ги пишел кој знае на кои чаеви бил...
Секако дека сатанистичкиве секти ми се апсурдни,ама сакам да разјаснам дека зборот секта грешка се сфаќа кај некои ментални склопови тука. :)
Шо убаво кажа кратко и јасно а по текстов шо го пиша гледам дека имаш познавање додека јас немам но сепак знам дека треба да правам добро и да не убивам луѓе ахахххахаха :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Метаморф

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не и не ми ни треба јас само си го кажувам моето мислење и баш ми е мило што има и други со отворен памет а сепак да видиш сите сме нормални :p ;)
За момент помислив дека сум се мрднал од умот, цитирам еден ми одговара друг. Го прочитав твоето мислење, немам што да кажам, мисли си така.

• Ми се допаѓа
Реакции: Ѕид на плачот

Alexander

Староседелец
10 март 2012
25
5
1,003
37
За момент помислив дека сум се мрднал од умот, цитирам еден ми одговара друг. Го прочитав твоето мислење, немам што да кажам, мисли си така.
па незнам претпоставив дека мислеше на мене дека нели јас пишав прет малку а другиот има пишано дека не е по такви фаци па си викам дај да се изјаснам уште еднаш :D

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
па незнам претпоставив дека мислеше на мене дека нели јас пишав прет малку а другиот има пишано дека не е по такви фаци па си викам дај да се изјаснам уште еднаш :D
Тоа е кога не гледаш, секташите те ослепиле.

Alexander

Староседелец
10 март 2012
25
5
1,003
37
Тоа е кога не гледаш, секташите те ослепиле.
хахахахахахах леалеее не верувам во глупости или ај за полесно да ме разбереш во се верувам дека нели сакам на сите да им дадам шанса иако од старт ти кажувам дека не ме интересира ништо само верувам во себе :p

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
И јaс тебе твoите oд Ливерпул. И oд Милaн, Јувентус, Атлетикo, Реaл, Удинезе, Гетaфе, Тетекс и Дoлни Срем. :zelen
Грешка си. Јас навивам за: Дортмунд, Атлетико, Ливерпул, Наполи, Милан, Работнички, Барселона, Леверкузен и уште 5-6. :)