Game of Thrones

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Пуштам Hbo и гледам даваат реприза од четвртата сезона, знаете на која сцена фатив? Кога Џофри умира, оуу јеаа мојата омилена сцена. :)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Game-of-thrones-season-5-posters-8.png

mid-game-of-thrones-season-5-poster-15227.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: MissChievous

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Вчера завршија со репризирањето на последната сезона, останува да си чекаме. :)

Иначе, една од подобрите сцени, не верувам дека има некој што не се наежил.

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Вчера завршија со репризирањето на последната сезона, останува да си чекаме. :)

Иначе, една од подобрите сцени, не верувам дека има некој што не се наежил.

За оваа сцена и г'з би дал да има целосна снимка каде што се борат со титанот! :(

Podem

Староседелец
15 февруари 2012
363
356
1,063
300.000.000 BC
Ако најават уште една сезона од серијава, мислам оти ќе биди вистински mindfuck за гледачите,почнав да ја гледам пред две години, и чекањето на епизода по епизода секоја недела станува и нервозно и се губи човек до кај бил со серијата.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ако најават уште една сезона од серијава, мислам оти ќе биди вистински mindfuck за гледачите,почнав да ја гледам пред две години, и чекањето на епизода по епизода секоја недела станува и нервозно и се губи човек до кај бил со серијата.
Затоа се репризира цела серија. :)
6 сезони ќе има иначе, зошто уште една книга не е завршена.

Podem

Староседелец
15 февруари 2012
363
356
1,063
300.000.000 BC
Затоа се репризира цела серија. :)
6 сезони ќе има иначе, зошто уште една книга не е завршена.

Aко носи пари,ништо чудно и 7 па и 8ма да извадат. Има серии што се прекинати,иако првите сезони биле добри.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Aко носи пари,ништо чудно и 7 па и 8ма да извадат. Има серии што се прекинати,иако првите сезони биле добри.
Не верувам за 8ма ама 7ма можно е, затоа што стариов е будала. Има незавршена книга која треба да ја фати цела 6та сезона, и во план му е да пишува уште една, што значи би требало да има и 7ма епизода. Освен, ако серијата не заврши пред книгите, што е можно затоа што ако се чекаат книгите тоа е премногу време.
Значи треба да има 7 книги, од кои само 5тата е завршена а 6тата е при крај, 7мата не е ни почната.

Затоа според мене мислам дека 6та сезона ќе е последна, затоа што, барем јас така мислам.
Оваа сезона ќе ги фати случувањата од 5 книга, а 6тата сезона од 6 и 7 книга за да се намали времето на чекање, иначе ќе станеме како White Walkers сите од чекање. :zelen

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Ми фали Game of Thrones....

Ми фали времето кога си правев филмови како Роб Старк би се осветил за татко му и сите Ланистери ќе ги убие! The king of north.... ејакулациии!!!! Како само умре, му е**м матер на Фрејови! :mad

Ми фали битката Оберин против Планината, ејакулирам во текот на борбата, ѕвонам по телефони, си прајме муабет од типот "готов е брат, спасен е Тирион, Планината не е тоа што бил како што викаат, ха-хахха..."

после некоја минута откако почна да се "курчи" Оберин....

Нееееееееееееееееее!

Неееееееееееееееееее е можно!!!!!!!!!!

Ало ало..? -Снема сигнал....

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr