7. Escape from Alcatraz 10/10
Овој е со Клинт Иствуд? Интересно филмче
![Насмевка :) :)](/images/emoji/smile_animated.png)
7. Escape from Alcatraz 10/10
Тој е. Клинт Иствуд кога бил младич. Одличен филм.Овој е со Клинт Иствуд? Интересно филмче![]()
Реков дека немам гледано филмови со него освен еден, ама како ми кажувате сега ми текнува дека уствари имам повеќе изгледано. Го имам и овој што ми го кажуваш, Oblivion го изгледав откако ми го спомна Мисс, War of the Worlds го гледав во кино таа година кога излезе, Eyes wide shut нели го спомнав, сега брзо и Valkyrie го гледав, Magnolia го гледав до некаде и стварно не можев да го изгледам и којзнае од каде ми се нашoл во компјутер Suspect zero и уште Rain Man сакам да го изгледам. Каква и да му е улогата и колку и да е добар филмот, не го менува фактот дека ми е ептен безвеза глумец.@Хоуп*
Има еден доста добар филм со Том Круз, Бандерас и Пит.
Interview with a vampire, ако го немаш гледано, погледни го. Одлична улога имаше Круз....
И Few Good Men не го заборавај. Напнав со филмов знам.Реков дека немам гледано филмови со него освен еден, ама како ми кажувате сега ми текнува дека уствари имам повеќе изгледано. Го имам и овој што ми го кажуваш, Oblivion го изгледав откако ми го спомна Мисс, War of the Worlds го гледав во кино таа година кога излезе, Eyes wide shut нели го спомнав, сега брзо и Valkyrie го гледав, Magnolia го гледав до некаде и стварно не можев да го изгледам и којзнае од каде ми се нашoл во компјутер Suspect zero и уште Rain Man сакам да го изгледам. Каква и да му е улогата и колку и да е добар филмот, не го менува фактот дека ми е ептен безвеза глумец.
Јас кога ви викам гледајте постари филмови, вие не, ми ги гледате овие новиве за никаде што се.Dial M For Murder
http://www.imdb.com/title/tt0046912/
Решив да си ги тргнам на страна предрасудите спрема другите филмови и седнав да гледам буквално се. Почнав од старите филмови и тука останав. Си пронајдов се што ми треба, од сега само филмовите на Хичкок ќе ги гледам. Повлекувам се што сум кажала за него, ако сум кажала лошо. Човеков бил генијалец. Легенда! Мада отсекогаш ми бил интерсен...
Изгледав некои три четири негови филмови, ама сакав да пишам нешто повеќе за овој, пошто другите горе доле се погледани и попознати од овој (psycho, vertigo, rear window, rope) а филмов заслужува и те како шанса да биде изгледан. Се мислам дури и тема да отворам за Хичкок кога ќе ги изгледам сите : ))
Ќе изгледам се. Ги гледав и Rope и Citizen Kane, и нешто ѕирнав од Notorious вчера, ама некако не ми беше ко тие претходните.Јас кога ви викам гледајте постари филмови, вие не, ми ги гледате овие новиве за никаде што се.
Немој да застануваш, изгледај ги сите.