Јас фарбав фармерки со црна боја е сега тетин ми се занимаваше со тоа и со бојата ми ги исфарба беше од Албанија и две год не мрдна а после набавуваше боја од Турција и му се жалеа дека мн брзо избелувале посебно црната. Незнаев дека сеуште има луѓе што фарбаат, а во Ск ке фарбаш некаде?СДП Дали има некој искуство со боење/фарбање на облека?
Дали откако ќе ја обоиш облеката, со перењето бојата паѓа?
Дали може да се случи да пушта боја па да ти ги запусти другите алишта?
Имал ли некој искуство со ова?
Ако си во скопје однеси ги да во Чаршија да ти ги исфарбаат, чинам се викаа ХемБој или така некако, кај еден од пролазите до ќебапчилница Турист.СДП Дали има некој искуство со боење/фарбање на облека?
Дали откако ќе ја обоиш облеката, со перењето бојата паѓа?
Дали може да се случи да пушта боја па да ти ги запусти другите алишта?
Имал ли некој искуство со ова?
Сакам да фарбам едно палто...тоа е тегет ама некако бојата му е избледена...па сакав да слушнам искуства дали се исплати воопшто да се замарам со фарбање...Јас фарбав фармерки со црна боја е сега тетин ми се занимаваше со тоа и со бојата ми ги исфарба беше од Албанија и две год не мрдна а после набавуваше боја од Турција и му се жалеа дека мн брзо избелувале посебно црната. Незнаев дека сеуште има луѓе што фарбаат, а во Ск ке фарбаш некаде?
Се зависи од квалитетот на бојата.
Ако си во скопје однеси ги да во Чаршија да ти ги исфарбаат, чинам се викаа ХемБој или така некако, кај еден од пролазите до ќебапчилница Турист.
Јас фарбав „оштетени“ панталони (од доместос) од темно сино на црно, траеа уште 4 години додека не се излитија целосно, а мамичето им го расплакав од шетање. Така да, сама немој, мислам дадов некои 400 денари, но вредеше за парите.
Uste nemozes da zavrtis okolu sebe nekoj za muabet i vnimanie?Сдк кога ти е најпотребен муабет и внимание секој се повлекува...затоа битните личности се бројат само на една рака