Не е до лепакот,не ги гледаш зошто од мобилен ако си уклучен не ги покажува.Немам поим на шо лепила шмркате, ама не гледам лајкови, бројки или родендени тука.
Отвори ја прикачената датотека 23045
Не е до лепакот,не ги гледаш зошто од мобилен ако си уклучен не ги покажува.Немам поим на шо лепила шмркате, ама не гледам лајкови, бројки или родендени тука.
Отвори ја прикачената датотека 23045
Сонце мое. Од компјутер сум. Повеќе од година немам користено ЦБ од мобилен. Исклучиво преку tapatalk кога сум од мобилен.Не е до лепакот,не ги гледаш зошто од мобилен ако си уклучен не ги покажува.
Сонце мое. Од компјутер сум. Повеќе од година немам користено ЦБ од мобилен. Исклучиво преку tapatalk кога сум од мобилен.
Ѕвездо кај мене од ком. ги покажува а на мобилниот не,затоа и го пишав тоа.Сонце мое. Од компјутер сум. Повеќе од година немам користено ЦБ од мобилен. Исклучиво преку tapatalk кога сум од мобилен.
Јас три години барав црно, сеа да одам на бело. Јоктур.Користи Црнобело 1.3, само нека не биди темно.
мех.Ѕвездо кај мене од ком. ги покажува а на мобилниот не,затоа и го пишав тоа.
Ќе те чекаме за извештај [emoji1] Убаво да си поминеш. [emoji3] [emoji108]Oд оваа сабота еден месец ќе ме нема.
ФалааЌе те чекаме за извештај [emoji1] Убаво да си поминеш. [emoji3] [emoji108]
Абе побарај им го преостанатиот зејтин од Синеплекс, стави малку густин/восок and voila