Во бојата на очите прочитајте им го карактерот

Dolphine

Истакнат Член
25 јуни 2012
304
302
63
Синооките бараат нежност

Привлечни и симпатични, синооките би направиле сè за саканата личност. Пристојни се и со смисла за хумор, можат да го развеселат секого. Сините очи привлекуваат внимание, па овие луѓе обично се срамежливи. Но, ако се опуштат, сакаат да се истакнуваат, зборливи се и нежни. Во љубовта знаат премногу да бараат.

Многу е точно ова :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Wild.One

TIGERWOMAN31SK

Истакнат Член
3 јули 2012
822
697
93
Синооките бараат нежност

Привлечни и симпатични, синооките би направиле сè за саканата личност. Пристојни се и со смисла за хумор, можат да го развеселат секого. Сините очи привлекуваат внимание, па овие луѓе обично се срамежливи. Но, ако се опуштат, сакаат да се истакнуваат, зборливи се и нежни. Во љубовта знаат премногу да бараат.и сакам да решавам се,идам до крај хаха

• Ми се допаѓа
Реакции: Wild.One

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Зелените очи хипнотизираат
Зеленооките сакаат долги врски, брзо се врзуваат за еден партнер со кој можат да го поминат цел живот. Верни се, но и љубоморни, љубопитни и желни за експериментирање. Ретката боја на очи им дава предност при заведувањето, бидејќи го хипнотизираат секој што гледа во нив.
Точнооо (y)

• Ми се допаѓа
Реакции: TIGERWOMAN31SK

Foxboro

Староседелец
16 јуни 2012
716
1,479
693
Pripyat, Ukraine
Зелените очи хипнотизираат

Зеленооките сакаат долги врски, брзо се врзуваат за еден партнер со кој можат да го поминат цел живот. Верни се, но и љубоморни, љубопитни и желни за експериментирање. Ретката боја на очи им дава предност при заведувањето, бидејќи го хипнотизираат секој што гледа во нив.
...сигурно е погодено...

WolfGirl

Староседелец
21 јуни 2016
214
136
1,053
А што е со мене ? Мешанец сум , светло зелено-кафеави очи .. На сонце светло зелени , а во затворен простор светло кафеави :unsure се пронајдов и во делот за кафеави очи и во делот за зеленооки :unsure а мојот има кафеави очи и точно е од а до ш (wasntme)