Најдобриот секс совет кој сте го добиле и испробале е...?

*Маја

Истакнат Член
28 октомври 2013
23
7
103
Како гласи најдобриот секс совет кој сте го добиле и испробале во животов?
И од кого го добивте? Пријателка, пријател, бивши дечко, бивша девојка, мајка, брат, сестра...?

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Добив утешителен совет. И тој гласеше: брат, не се разочарувај, арно рекле стари „мало мало, ама техничарче“.

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Добив утешителен совет. И тој гласеше: брат, не се разочарувај, арно рекле стари „мало мало, ама техничарче“.
Абе што ви е денес:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:roflама да е инжениеренче заборавил да додаде:rofl:rofl:roflнајубаво ќе беше:rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Struggler

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Сите `совети` кои сум ги слушнал произлегувале после фалење и делувале идиотски така да би бил идиот кога би ги применил.(smoke)
Од постари особи може да се слушнат бисери од типот `не ги разбираш ти жените, жена за да те сака треба да ја...бииип .....и после биииииип` при што следува совет на ниво на К-15 само повулгарен со јасни алузии на одреден дел од анатомијата и изговорен со некоја самозадоволна фаца. (facepalm)

Секако изигрување кептн обвиус и посочување на фактот дека тој и сопругата негова не делуваат баш најсреќно, повеќе изгледаат како постапокалиптична визија на луѓе него како нешто кое и најперверзниот ум би го визуелизирал во сексуален контекст - би довело до инцидент, затоа човек најдобро да си молчи и да клима со глава...

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
мој совет е ,секој момент искористе те го за СЕКС и секоја прилика :) ,зашто ке си поминат годините и кога ке си го вратите филмот наназад ке си кажете: Како тогаш не ја искористив таа прилика или можев нешто повеке !!

• Ми се допаѓа
Реакции: heartbroker

heartbroker

Истакнат Член
9 февруари 2015
52
13
108
27
мој совет е ,секој момент искористе те го за СЕКС и секоја прилика :) ,зашто ке си поминат годините и кога ке си го вратите филмот наназад ке си кажете: Како тогаш не ја искористив таа прилика или можев нешто повеке !!
turkaj dodeka rampata se kreva koga nema da se kreva dzabe vi e zivotot :))

• Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno