Сакам да кажам/Сакам да прашам

Lettie

Нов член
4 јануари 2015
15
3
3
Skopje
СДК дека И јас само што се зачленив. Се надевам ќе се дружиме:)
Поздрав до сите:)

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Јас со големо задоцнување сакам да ви честитам Нова Година, и имајте среќни божиќни празници. Како сте си поминале ќе си прочитам во темата за импресии. Успат примете поздрав и од Парвати.
Во врска со весникот еве што искоментира...
ииииии фала ви кој и да га пушува тој еј, наслузисфа ми се очи поздрави га цел форумммм.
:D

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Јас со големо задоцнување сакам да ви честитам Нова Година, и имајте среќни божиќни празници. Како сте си поминале ќе си прочитам во темата за импресии. Успат примете поздрав и од Парвати.
Во врска со весникот еве што искоментира...
ииииии фала ви кој и да га пушува тој еј, наслузисфа ми се очи поздрави га цел форумммм.
:D
Нека дојде да не поздрави сам, на македонски. :)

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Чук чук црнобели ! Коледе леде,владата се ни зеде,ништо не ни даде,што ли ќе се јаде,искинато џебче,пара ни за лебче,масата празна,на неа само вазна,со бадниково гранче,во празно ладно станче,што ли ќе се прави,како да се слави,Божиќ ќе се чека,во постела мека! Ајде наместо бонбончиња и костени,дајте по некое лајкче.

• Ми се допаѓа
Реакции: Loyal and Ghtalpo

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Јеботе, знаеш дека ситуацијата е отидена во тежок курац кога административни бирократи со својата стерилна смисла за хумор прават јалови обиди за иронија со цел да исмеат луѓе кои навистина немале средства за да ја дочекаат нова година.
Истите оние на кои им го крадат и последниот денар, за да бидат одржани во живот непотребно живите а.к.а бирократите.
Еден е лекот, али ајде...

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
А ќе почнат ли сеа сите на фб со паричка да се сликаат, и софрите да ги прикажуваат ? (facepalm)

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr