Serie A 2014/15

Кој ќе биде шампион на Италија?

• Вкупно гласале
    7
  • Poll closed .

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Само кај нив може цело коло да е нерешено и само тие можат цело коло да го наместат, како им одговара на некои.
Пa зoштo гo следиш Милaн и викaш декa си гo сaкaл кoгa велиш сите утaкмици местени биле. Милaн е итaлијaнски тим инaче. :)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Пa зoштo гo следиш Милaн и викaш декa си гo сaкaл кoгa велиш сите утaкмици местени биле. Милaн е итaлијaнски тим инaче. :)
Кој рече за сите, реков кога ќе им одговара ќе си местат. Зошто го следам Милан? Јас бидејќи сум од оние кои навиваат за повеќе тимови и затоа почав и за Милан. Изгледав неколку утакмици и го засакав, и порано кога играше финале ЛШ и тогаш ми се допаѓаа и играчите кои играат и како играат, сега исто, ми се допаѓа играта ама местењето ич не ми се допаѓа. Ти ако мислиш дека не местат се лажеш, бетер од нас се.
Јас цело време во билтенот го барав Милан во Украинската лига. :)

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Италијанскиот фудбал е спор фудбал за разлика од шпански, германски, па и англискиот и плус на сето тоа опаднат е квалитетот, не се сеќавам во последниве години да се има остварено некоја трансфер бомба.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Италијанскиот фудбал е спор фудбал за разлика од шпански, германски, па и англискиот и плус на сето тоа опаднат е квалитетот, не се сеќавам во последниве години да се има остварено некоја трансфер бомба.
Торес ако не е трансфер бомба тогаш не знам.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Торес ако не е трансфер бомба тогаш не знам.

Воопшто не сум саркастичен. Пред да западни во криза ми беше мерак да гледам италијанско првенство особено со шмекот што го добиваше на Телма, мераци.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Воопшто не сум саркастичен. Пред да западни во криза ми беше мерак да гледам италијанско првенство особено со шмекот што го добиваше на Телма, мераци.
Да се насмееме малку де. Не сум гледал на Телма јас, ми кажувале дека коментаторите биле едни од најдобрите.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Кој рече за сите, реков кога ќе им одговара ќе си местат. Зошто го следам Милан? Јас бидејќи сум од оние кои навиваат за повеќе тимови и затоа почав и за Милан. Изгледав неколку утакмици и го засакав, и порано кога играше финале ЛШ и тогаш ми се допаѓаа и играчите кои играат и како играат, сега исто, ми се допаѓа играта ама местењето ич не ми се допаѓа. Ти ако мислиш дека не местат се лажеш, бетер од нас се.
Јас цело време во билтенот го барав Милан во Украинската лига. :)
Играта ти се допаѓа ама местењето не :rolleyes:
Како запримети на нерешени резултати или едвај гол разлика ко што си игра Милан дека е местено?
И каков фан сака некој тим а сака да наметне дека биле местачи?

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Играта ти се допаѓа ама местењето не :rolleyes:
Како запримети на нерешени резултати или едвај гол разлика ко што си игра Милан дека е местено?
И каков фан сака некој тим а сака да наметне дека биле местачи?
Сакаш да кажеш дека ниедна утакмица на Милан не била наместена?
И што е чудно во тоа да се местат нерешени резултати или еден гол разлика, на тие што уплаќаат битен им е коефициентот и ако на некоја утакмица играчите се инвалиди а коефициентот да изгубат е доволен да се направат пари, значи утакмицата е местена. Немој да ми кажеш дека ако на некоја утакмица не играат добро е заради што се уморни или повредени или не знам, факт е дека италијанците местат. Милан, Јувентус, Рома, Наполи, сите местат, местачи невидени се, не за џабе го казнуваа Јувентус. И во темава имам пишано за претходното коло 3 утакмици како завршија, тие толку беа местени што сега тие што уплатиле уживаат на Карибите.
Јас не наметнувам, знам дека местат.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Сакаш да кажеш дека ниедна утакмица на Милан не била наместена?
И што е чудно во тоа да се местат нерешени резултати или еден гол разлика, на тие што уплаќаат битен им е коефициентот и ако на некоја утакмица играчите се инвалиди а коефициентот да изгубат е доволен да се направат пари, значи утакмицата е местена. Немој да ми кажеш дека ако на некоја утакмица не играат добро е заради што се уморни или повредени или не знам, факт е дека италијанците местат. Милан, Јувентус, Рома, Наполи, сите местат, местачи невидени се, не за џабе го казнуваа Јувентус. И во темава имам пишано за претходното коло 3 утакмици како завршија, тие толку беа местени што сега тие што уплатиле уживаат на Карибите.
Јас не наметнувам, знам дека местат.
Мене не ми изгледа дека Милан местеле нешто, да беше така немаше да бидат онаму кај што се сега. Сезонава барем со нив немало коло каде што завршиле утакмица со некој пресврт за јак коефициент, ништо не изненадиле и си играат онолку колку што можат и за колку се способни, не победиле никој јак тим ни па биле победени од некои седмолигаши. Ако си им фан знаеш дека најчесто играат нерешено, а за нерешено им е коефициентот помал од колку да победат. Не гледам тука да имало местена утакмица со големи коефициенти, се било очекувано и реално бар колку што можам јас да кажам овде од страна дека може да е реално. Ако дома на полувреме со Верона биле 3-0, а завршиле 3-4 тогаш ајде ќе раздлабочиме, ама со 0-0 и 1-0 резултати?
Објасни ми може мене нешто не ми е јасно :)