Serie A 2014/15

Кој ќе биде шампион на Италија?

• Вкупно гласале
    7
  • Poll closed .

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не знам дали гледаше со Милан кога играа, Емполи во првите 10 мин им дадоа 2 гола. И заврши 2:2.
Во сабота се надевам дека ќе се покажат во исто светло :eek:
За да фати баксузот, ќе ја пишам Наполи да тепа. :)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
А замисли, сакав Рома 1 да ја пишам. :)
Како им се наместени коцките на Јувентус...
Претходната нерешено ја изиграа и сега со победа на Рома ќе си делеа прво место. И види сега Рома од Сасуоло губат бе (worried)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Како им се наместени коцките на Јувентус...
Претходната нерешено ја изиграа и сега со победа на Рома ќе си делеа прво место. И види сега Рома од Сасуоло губат бе (worried)
Порано не сум ја гледал лигава ама сега стварно Јувентус имаат среќа ненормална, можеби и титулите на среќа ги освоиле.
Рома како може не знам, во ЛШ ќе помине група, со Баерн како играа супер, а со овие Сасуоло 2:2 само.

Денес да си победиме ние е најбитно. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп*

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Порано не сум ја гледал лигава ама сега стварно Јувентус имаат среќа ненормална, можеби и титулите на среќа ги освоиле.
Рома како може не знам, во ЛШ ќе помине група, со Баерн како играа супер, а со овие Сасуоло 2:2 само.

Денес да си победиме ние е најбитно. :)
Види ги Наполи и Емполи :cool:

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ако не беше наместено колово јас глава сечам. Какви местачи се жабариве цц, Аталанта губи на полувреме 1:2 и во второ дава 2 гола за две минути, од кои едниот гол беше толку глуп што и мало дете ќе примети дека е наместено. :)
Исто и на другиве натпревари, и Милан е наместена и сите.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Ако не беше наместено колово јас глава сечам. Какви местачи се жабариве цц, Аталанта губи на полувреме 1:2 и во второ дава 2 гола за две минути, од кои едниот гол беше толку глуп што и мало дете ќе примети дека е наместено. :)
Исто и на другиве натпревари, и Милан е наместена и сите.
Не треси како може Милан да е наместена со 1:0? Дај за таа бар објасни ми зошто?
Нема логика вистина.