Serie A 2014/15

Кој ќе биде шампион на Италија?

• Вкупно гласале
    7
  • Poll closed .

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Овие Јувентус ако не наместиле пак нешто. Уа местачи. :)

@Хоуп* Рома х-1 :( ама ако не друго, барем јака утакмица е. Голови и картони на сите страни. :)
На тоа ливче ме падна Милан пошто ги имав 1-1, и пишав друго.. Рома ја пишав 1 и 3+, ама ме паднаа таму други...
Иначе денес имаше интересни утакмици. И Милан со Удинезе и Јувентус со Торино и Интер со Рома. И паднаа доста голови : ) Интересен ден :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
@Хоуп* нерешено е исто како пораз нели? :)
За нив да. Досадна утакмица.
И арно вака што испадна, подобро за Милан, т.е поголеми шанси за третото место. Ако изгубеа Јувентус, Фиорентина мислам ќе беа еден до два бода пред Милан ако Милан изгуби во недела.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
За нив да. Досадна утакмица.
И арно вака што испадна, подобро за Милан, т.е поголеми шанси за третото место. Ако изгубеа Јувентус, Фиорентина мислам ќе беа еден до два бода пред Милан ако Милан изгуби во недела.
Нема да изгуби Милан. Како смее да изгуби, само што почна победничката серија. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп*

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Нема да изгуби Милан. Како смее да изгуби, само што почна победничката серија. :)
Така е :D
Само за трето место потешко, сега видов Наполи игра со Емполи и гарант ќе победат. Навивај ти за Емполи задутре :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Наполи, Емполи, ми се измешаа. На крај нерешено ќе заврши. :)
Уствари ќе ја прекинат.
Не знам дали гледаше со Милан кога играа, Емполи во првите 10 мин им дадоа 2 гола. И заврши 2:2.
Во сабота се надевам дека ќе се покажат во исто светло :eek: