Критики за администрацијата

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Кое е сеа од овие две?
Кога се фаќаш за орото изиграј го до крај :D
Како што ти ги играш :svirka

Имам критика за администрација,општа.
Зошто му дозволувате ете на пример на Саладин да навредува кој сака и како сака(inlove) ...а од друга страна презентирате правила и праведност.
Се надевам дека нема да добијам прашање да наведам каде точно тоа се десило.
Не било еднаш и два пати дотичниот да има такви испади.(worried)

• Ми се допаѓа
Реакции: -•Lil Lamb•-

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
@ipopovski јас мислам редно е да разгледаш некоја опција за отворањето теми да биде одобрено од модератор. Малиот со GTA серверот е бетер од спамер од Нигерија.

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Знам што ќе прашаш, ги избришав јас моите мислења дека имало навреди кон албанците. Твоите се избришани за да не изгледа како да си пишуваш сама со себе, претпоставувам. :)

Тука го постирав зошто тука мислам дека и му е местото. До сега никогаш не сум ни сакала да постирам во темава ниту имало потреба. Доволно долго сум тука и знам како функционираат работите. Многу добро ми е јасно дека сите на моменти (кој почесто кој поретко) знаеме да направиме пропуст. Мене воопшто не ме интересира од кои причини ти како модератор си ги избришал твоето мислење или на некој член каде што очигледно било прекршено некое од правилата од форумов. Но сега сакам да прашам која е логиката во бришење на постови во кој е искажан туѓ став кој ниту на еден момент не се коси со ниту едно од правилата а ниту оди офф-топик само поради тоа што тебе не ти се допаднало или ти делувало како сама да си правам муабет? Мене не ми е проблем и сама да си правам муабет се додека го кажувам она што го мислам.
Како што тебе останатите модератори не ти бришат теми во форумите каде си најактивен не сакам ниту јас. Не, не се однесувам како дете и не плачам за мислење. Но ако сум одвоила време да коментирам во одредена тема која мене ме засега и доколку тој став спаѓа во она што е прифатливо според условите кои постојат, ти немаш никакво право да го бришеш. И да делува демотивирачки, зошто сакам да дискутирам на теми да поттикнам дискусија таму каде што ме интересира. Ако јас грешам сакам да бидам казнета според форумските правила, но ако не е така треба да се преиспита кој на каков начин си ја врши модераторската функција.
Немам ништо против тебе, а ниту против другите модератори. Со сите имам солиден и коректен однос и сакам тоа да продолжи понатаму.
Но како што досега на ниту еден член не се обидов да му го деградирам ставот ниту да му го нападнам сакам и мојот да биде третиран на идентичен начин.

Последна промена:

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Тука го постирав зошто тука мислам дека и му е местото. До сега никогаш не сум ни сакала да постирам во темава ниту имало потреба. Доволно долго сум тука и знам како функционираат работите. Многу добро ми е јасно дека сите на моменти (кој почесто кој поретко) знаеме да направиме пропуст. Мене воопшто не ме интересира од кои причини ти како модератор си ги избришал твоето мислење или на некој член каде што очигледно било рекрши некое од правилата од форумов. Но сега сакам да прашам која е логиката во бришење на постови во кој е искажан туѓ став кој ниту на еден момент не се коси со ниту едно од правилата а ниту оди офф-топик само поради тоа што тебе не ти се допаднало или ти делувало како сама да си правам муабет? Мене не ми е проблем и сама да си правам муабет се додека го кажувам она што го мислам.
Како што тебе останатите модератори не ти бришат теми во форумите каде си најактивен не сакам ниту јас. Не, не се однесувам како дете и не плачам за мислење. Но ако сум одвоила време да коментирам во одредена тема која мене ме засега и доколку тој став спаѓа во она што е прифатливо според условите кои пстојат, ти немаш никакво право да го бришеш. И да делува демотивирачки, зошто сакам да дискутирам на теми да поттикнам дискусија таму каде што ме интересира. Ако јас грешам сакам да бидам казнета според форумските правила, но ако не е така треба да се преиспита кој на каков начин си ја врши модераторската функција.
Немам ништо против тебе, а ниту против другите модератори. Со сите имам солиден и коректен однос и сакам тоа да продолжи понатаму.
Но како што досега на ниту еден член не се обидов да му го деградирам ставот ниту да му го нападнам сакам и мојот да биде третиран на идентичен начин.
Па ти ми ги имаше цитирано мислењата кои си ги избришав, кажав зашто. Изгледа глупо малку кога ќе чита некој и гледа само ти што си пишувала а моите мислења ги нема, исто како сама да си правела муабет. Немаше ништо лошо во твоите мислења така е, само заради муабетот погоре е се ова. А и што се лутиш одма за две мислења, и така немаше ништо во врска со темата ни во моите ни во твоите.

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Па ти ми ги имаше цитирано мислењата кои си ги избришав, кажав зашто. Изгледа глупо малку кога ќе чита некој и гледа само ти што си пишувала а моите мислења ги нема, исто како сама да си правела муабет. Немаше ништо лошо во твоите мислења така е, само заради муабетот погоре е се ова. А и што се лутиш одма за две мислења, и така немаше ништо во врска со темата ни во моите ни во твоите.
Јас не се лутам, изразувам мислење кое според мене е конструктивно. Ако се лутев нема ни да те цитирам туку ќе ја прекинам дискусијата со тебе и завршена работа. Моите мислења АПСОЛУТНО беа поврзани со темата. За твоите не можам да коментирам, а ниту сакам да кажувам од моја перспектива. Мое е да развијам дискусија врз нивна основа што јас го направив. А ако ти како модератор согледа дека твоите или на било кој друг член прекршуваат некое правило - тогаш бриши. Јас дискутирам за оние избришани само врз неиздржана основа, цитирам ,,само зошто би било глупо".
Да тврдам дека модераторите и членовите подеднакво се должни за развој на дискусиите. Модераторите дури имаат и поголема одговорности потешка работа држејќи се' под контрола. Но кога тоа се прави поради тоа што на некој не ми се допаѓало, мислам дека имаме проблем.

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and Y1K991

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Јас не се лутам, изразувам мислење кое според мене е конструктивно. Ако се лутев нема ни да те цитирам туку ќе ја прекинам дискусијата со тебе и завршена работа. Моите мислења АПСОЛУТНО беа поврзани со темата. За твоите не можам да коментирам, а ниту сакам да кажувам од моја перспектива. Мое е да развијам дискусија врз нивна основа ш \то јас го направив. А ако ти како модератор согледа дека твоите или на било кој друг член прекршуваат некое правило - тогаш бриши. Јас дискутирам за оние избришани само врз неиздржана основа, цитирам ,,само зошто би било глупо".
Да тврдам дека модераторите и членовите подеднакво се должни за развој на дискусиите. Модераторите дури имаат и поголема одговорности потешка работа држејќи се' под контрола. Но кога тоа се прави поради тоа што на некој не ми се допаѓало, мислам дека имаме проблем.
Добро значи мене ме опоменија да си ги избришам мислењата, си ги избришав ама останаа твоите каде ме имаше цитирано. Не знам што да ти кажам, ете нека ти ги вратат мислењата и готово.

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Добро значи мене ме опоменија да си ги избришам мислењата, си ги избришав ама останаа твоите каде ме имаше цитирано. Не знам што да ти кажам, ете нека ти ги вратат мислењата и готово.
Очигледно не ја сфаќаш поентата на сето она што го пишувам, затоа тука и ќе прекинам.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and Y1K991

ipopovski

Админ
Член на администрација
30 септември 2011
1,763
2,410
1,133
www.crnobelo.com
Целта не ми беше тоа, не ми се битни мислењата намерата повеќе ми беше советодавна. Сепак, фала.
Советот ти е на место, имав дадено инструкции да не се бришат твоите мислења, меѓутоа поради забуна биле избришани.