Uefa Champions League 2014/15

Кој ќе биде шампион?

• Барселона

Гласови: 0 0.0%
  • Баерн Минхен

• Челзи

• Арсенал

• Борусија Дортмунд

• Вкупно гласале
    3
  • Poll closed .

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Време е Арсенал да победи, се надевам дека нема да ги трошат креираните шанси со шутеви право во голман :)

Ко татко ми си ист, уствари не е дома татко ми :eek:, откај пишуваш бе море! :D

Повеќе би рекол се позиционираат добро голманите, нешто што е навистина добро со еден од најдобрите голмани на денешницата, а тоа е де Геа.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ко татко ми си ист, уствари не е дома татко ми :eek:, откај пишуваш бе море! :D

Повеќе би рекол се позиционираат добро голманите, нешто што е навистина добро со еден од најдобрите голмани на денешницата, а тоа е де Геа.

И стариот мој е фан на Арсенал :^) а во ближа породица има по еден фан на Манчестер Сити, Ливерпул и Њукасл.

Добар е Де Геа ама она од Вилшер на пример беше 120% шанса, 6-7 метра од гол (кој е 7,5 метра широк и 2,5 висок) го имаше и Санчез слободен на празен гол а тој шутира право во Де Геа (facepalm)

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
И стариот мој е фан на Арсенал :^) а во ближа породица има по еден фан на Манчестер Сити, Ливерпул и Њукасл.

Добар е Де Геа ама она од Вилшер на пример беше 120% шанса, 6-7 метра од гол (кој е 7,5 метра широк и 2,5 висок) го имаше и Санчез слободен на празен гол а тој шутира право во Де Геа (facepalm)
Не не, само за голманите сте слични, иначе татко ми навива за Јунајтед, исто како и мене. :D

До некаде си во право, али не треба да заборавиш дека и таква слична ситуација му одбрани и на Хазард.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
WHO`S YOUR YAYA NOW :frantic:frantic
Уште Борини да даде гол вечерва и ќе бидеме сигурни дека крајот на светот е блиску...:D

П.С. Гибс е еден од најпотценетите играчи во ПЛ а и пошироко, има кондиција за 200 минути, знае да се постави, да помине играч, ора напред назад цело време.

Последна промена:

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Венгер да не зборувал со Мурињо пред утакмица па затоа се затвори во второ, какви пичкарски потези мајко мила, знаеше дека ќе ги отворат цц му е*ам јакната со расипан патент.

Ливерпул пациентите ги видовте? 2:2 извадија мајсторите кај фаворитот за титула, Лудогорец. Дома со Базел ќе го јадат јако. Базел им се држеше на Реал 95 минути а не па на Ливерпул.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Дортмунд 1 и 3+
Арсенал 2
Бенфика х
Ливерпул 2

Стави пари, земи пари. :)
Ај да видиме кој е поголем малер :)
Јас вака пишав:
Бенфика-Леверкузен 2
Монако-Зенит 2
Јувентус-Атлетико Мадрид 2
Ливерпул ГГ
Галатасарај-Арсенал ГГ

За 50-5000

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ај да видиме кој е поголем малер :)
Јас вака пишав:
Бенфика-Леверкузен 2
Монако-Зенит 2
Јувентус-Атлетико Мадрид 2
Ливерпул ГГ
Галатасарај-Арсенал ГГ

За 50-5000
Моето не е пишано, денес решив да одмарам. Ако играв ќе играв така, се надевам јас сум баксузот, зашто ако не сум...