Сакам да кажам/Сакам да прашам

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Јас се зачудив што праша. Тоа треба да се знае. :)
Абе вакво нешто мислам има за прв пат кај нас има или грешка сум па си мислив кога веќе следиме тренд бар правилно ова го правиме ама ете :zelen

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Абе вакво нешто мислам има за прв пат кај нас има или грешка сум па си мислив кога веќе следиме тренд бар правилно ова го правиме ама ете :zelen
Да има стварно попуст како во Америка, следниот ден на вести ќе кажат дека имало неколку убиства и многу тепачки. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: alba

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Ништо не сфаќам за оние статусите сите што ги објавуваат.
Денес во 10.00 часот стапи на сила Законот за facebook.
Изјавувам дека за употреба на моите лични податоци и фотографии е потребна моја согласност (Бернска конвенција). Секој што го чита може да го копира овој текст и да го објави на својата ФБ страница. Тоа ќе го стави под заштита на Законот. Ја известувам администрацијата на ФБ дека од овој момент е забрането објавување, копирање и дистрибуирање на моите лични податоци или преземање на било каква друга акција против мене врз основа на мојот ФБ профил и неговата содржина. Содржината на овој профил е под невидлива ознака „ПРИВАТНО“ и не смее да се нарушува. (UKC 1 1-308-1-103 и Римски статус). На сите членови се препорачува да го објават ова известување во оваа форма или дополнето со нови детаљи кои се однесуваат на можноста за злоупотреба на податоци од ФБ профилот и приватните преписки кои се во врска со ФБ комуникацијата. Препорачливо е известувањето да се објави во оваа форма. Ако изјавата не ја објавите на вашиот ѕид, ќе се смета дека преќутно сте дозволиле да се користат вашите лични, биографски податоци, фотографии и останати елементи од профилот како и испраќање вируси во мое име.
И како објавување на таков статус ќе ме спаси од злоупотреба на личните податоци? Ништо не разбирам :eek:

Да има стварно попуст како во Америка, следниот ден на вести ќе кажат дека имало неколку убиства и многу тепачки. :)
Има една епизода мн јака за црниов петок во саут парк, ако сакаш ќе ти пратам торент да ја изгледаш, кратка е 21 мин одма ќе ти помине... :D

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
Сакам да прашам луѓево што се сликаат од високо, дали на лустерот ги ставаат мобилните или сакаат да личат дека некој од небо ги слика?

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Ви се дешава ли некогаш да изгледате нешто толку добро што после тоа не знаете што да правите со себе? Гледам доументарец за Баскиат... доживеав вожња на ролер костер од емоции во тие саат ипол. Каков човек! Каков живот! Каква креативност! Каква уметност! Каков крај! Ахххх....

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Сакам да прашам пошто немам абер кои комбинации одат за облекување, пошто јас сум едноставно и ограничен во тоа поле, доволно ми е една фармерка и блуза... или тренерки. Но, сакам да искомбинирам нешто како на пример панталони на сиво отстрана на џебовите е со кафена боја, сакам иста таква боја на кошула, чевли темно кафено и сакич на крем боја. Добро ли е? (претпочитам женско да ми каже :p)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Најсериозно, ќе дојде ден кога ќе ми никне опашка, кога комплексите кои се влечат позади мене поради сиромашното детство и лишувањата од све во тој формативен период ќе добијат физичка форма. Мора да е некој Оливер Твист синдром си викам. Или само сакам да давам фенси име на комплексите. Како и да е, тешко на оној кој ќе ми стапне на опашката.

• Ми се допаѓа
Реакции: MoonFairy

rain-bow

Истакнат Член
21 ноември 2014
174
79
338
Дали некој знае, каде во Скопје можам да најдам лижавчиња во форма на срце, освен оние црвенине во Рамстор што ги има. Ми требаат да си го декорирам сама за свадба. Значи некоја продавница која што работи со тоа и секако не се високи цените?