@MissChievous јас мислев ќе ни предложиш некој воен филм, жими се.
Логично размислуваш, стварно беа големи шансите. Проблемот е што повеќето ги имам изгледано. Ае можеби понатаму во иднина кога ќе излезе добра снимка ќе го предложам Fury.
@MissChievous јас мислев ќе ни предложиш некој воен филм, жими се.
Импресии од филмот се пишуваат одма после тоа знае да спласнат дел од импресите...
Сегa никој не сaкa дa те виде вo добрo, а вo лoшo сите се тукa кaкo штo спoменa. Кoгa си ти пoдoбрa или пoдoбaр вo нештo oд другите тoгaш не чиниш а ако си пoдoлу oд нив тoгaш ти чиниш не гледaј никoј терaј си и не се замарaјНа некој начин, ме плаши тоа што во денешно време испаѓа дека најчесто смртта ги спојува луѓето. Тогаш се собираат роднините и пријателите кои се немаат видено 3, 5, можеби и 10 години, се присетуваат на некои минати, убави времиња, на некогашната блискост, кажуваат дека бил добар човек. Само тогаш се силни заедно, си даваат поддршка едни на други, да истраат, да ја издржат болката. А претходно, зошто претходно се забораваат? Зошто е потребна смрт за тие да си дадат до знаење дека се имаат едни со други?
И, после тоа... сите повторно продолжуваат по својот пат, одделени, заборавени, скоро странци. Се до некоја наредна смрт... Ме плаши тоа...
Бугарска е мислам. Немаат попаметна работа и тоа пуштаат.Сакам да прашам чија е серирајата Баба Ванѓа што ексклузивно ја дават на Сител ?
Руска е.Сакам да прашам чија е серирајата Баба Ванѓа што ексклузивно ја дават на Сител ?
Иста ситуација имаш и кога се прави свадба,ги каниш роднините и некои пријатели со кои одамна не сте се виделе.Не ми се допаѓа твоето мислење дека смртта ги спојува луѓето,едноставно,во добро и во лошо ти текнува за роднини и прјатели,а после опет јово на ново,заборав до некоја наредна случка.На некој начин, ме плаши тоа што во денешно време испаѓа дека најчесто смртта ги спојува луѓето. Тогаш се собираат роднините и пријателите кои се немаат видено 3, 5, можеби и 10 години, се присетуваат на некои минати, убави времиња, на некогашната блискост, кажуваат дека бил добар човек. Само тогаш се силни заедно, си даваат поддршка едни на други, да истраат, да ја издржат болката. А претходно, зошто претходно се забораваат? Зошто е потребна смрт за тие да си дадат до знаење дека се имаат едни со други?
И, после тоа... сите повторно продолжуваат по својот пат, одделени, заборавени, скоро странци. Се до некоја наредна смрт... Ме плаши тоа...