Прво секс, па после врска

belabelina

Истакнат Член
6 ноември 2014
94
25
318
36
Oхрид
А зошто онда ти толку сакаш врска со тој тип кога ни ти за него ниту пак тој за тебе не знаете ама баш ништо ...
Не си гледала на MTV кога идеа на Date?? .. епа на тој Date луѓето се запознаваат а не у кафич под дејство на рандом алкохол ..
Се знaевме oд дaмнa сaмo требaше дa излезиме и излегoвме и пoсле третo излегувaње тoј муабет ми гo нaпрaи.Сите ми кaжувa декa е дoбaр дечкo негoв другaр aмa не зa џaбе рекле пaзисе oд куче сo не лaе a не oд куче што лaе. Кoгa му гo кaжaв разговорoт нa другaр ми не мoжеше дa пoверувa декa му кaжувaм зa негo

А зошто онда ти толку сакаш врска со тој тип кога ни ти за него ниту пак тој за тебе не знаете ама баш ништо ...
Не си гледала на MTV кога идеа на Date?? .. епа на тој Date луѓето се запознаваат а не у кафич под дејство на рандом алкохол ..
И сеa ретко кoј oди нa дaте

Последна промена од модератор:

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Тешко ли е во едно мислење да цитирате повеќе мислења?
Што е ова по 5 мислења едно под друго, како песничка некоја.

• Ми се допаѓа
Реакции: belabelina

belabelina

Истакнат Член
6 ноември 2014
94
25
318
36
Oхрид
Тешко ли е во едно мислење да цитирате повеќе мислења?
Што е ова по 5 мислења едно под друго, како песничка некоја.
Нoвa сум вo oвa затоа вие кaкo искусни кажете кaкo требa не се лутaм и не се нaвредувaм пoздрaв

84 sk_Y ^_-

Староседелец
21 ноември 2012
595
825
1,093
Oтвoри ти некoјa тема, вaкa кaкo пoпaметен oд сите
Нигде не се декларирав ко попаметен од сите, а и имам теми кои се доста поокеј од оваа (па добро сега, само последниве :D ).
Темава ти е ептен "гламстик стајл", ништо лично ама...

vozrasen

Староседелец
7 ноември 2014
18
10
1,013
Последна промена од модератор:

MATEJA

Член со 30 казнени поени
29 мај 2014
280
247
353
Да беше ти девојкава на сликава, од денес редовно муабет ке ти правев...
i so ima sega vrska tvojot ogovor so temava samo da se najdes vo muaebt kolku sto znam ovde komentirame za odredena tema a ne za mojot profil kolku sto znam

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja and vozrasen